Kedvezmények / ajánlórendszer
  1. Gyakori kérdések
  2. Kedvezmények / ajánlórendszer

A nonprofit vagy civil szervezetek ingyen használhatják a QUiCKet?

Igen. Nonprofit/civil szervezetként ingyen kezelhetitek pénzügyeiteket a QUiCKben.

A QUiCK lehetővé tette, hogy a nonprofit és civil szervezetek ingyenesen használják a legokosabb csomagot, azaz a Multibox csomagot. Ha szeretnéd ingyenesen használni a QUiCKet, regisztrálj QUiCK fiókot a szervezet adataival (Számlázz.hu fiókodból bejelentkezés után a Beállítások/Fiók beállításai/Online pénzügyi adatkapcsolat menüponton keresztül), majd írd meg a hello@riport.app e-mail címre a szervezetetek nevét, a többit pedig már a QUiCK ügyfélszolgálata intézi. 

Tudtad?

A magyarországi alapítványok, nonprofit szervezetek díjmentesen használhatják a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját. A honlapunkon található űrlap kitöltésével jelentkezhetsz, és aktiválás után időkorlát nélkül használhatod a #profi csomagunkat. 

#profi és Multibox együtt

Ha összekötöd Számlázz.hu #profi fiókodat QUiCK céges fiókoddal, igazán ki tudod használni a QUiCKben rejlő lehetőséget. Ne felejtsd el bekapcsolni a Számlaverzum szolgáltatásunkat, melyen keresztül szinkronizálni tudod számláid és számlaadataidat QUiCK fiókodba. 

  • Hogy miért érdemes összekötnöd két fiókodat, és milyen adatok hogyan szinkronizálódnak, megtudod a QUiCKIPEDIA cikkéből.
  • Tippek és trükkök, amikkel egy nonprofit szervezet megkönnyítheti pénzügyeinek kezelését.