Online fizetési megoldások

Hogyan fizethet ügyfelem online átutalással?

A bankkártyás fizetést értem, de hogy lehet átutalást online kifizetni?

A Számlázz.hu számlázási fiókodnál Te tudod beállítani, hogy az átutalásos fizetési módot aktiválod-e. Erre a Beállítások - Fiók beállításai - Online fizetési beállítások  menüpontban van lehetőséged, a Simplepay beállításainál.


átutalás_beállítása_szamalzzhu


Az OTP SimplePay esetében a vevőid az átutalást az OTP Mobil Kft. rendszerén keresztül bonyolítják le. Ennek legfontosabb eleme, hogy vevőid az átutalást nem a Te bankszámlád felé indítják, hanem az OTP Mobil Kft. bankszámlája felé. Az így kifizetett összeget Te a bankkártyás fizetési összegekkel azonos módon és időben, egy összegben kapod majd meg az OTP Mobil Kft.-től.

Ahhoz, hogy a vevőid a PayPal rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell PayPal virtuális tárcával, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi szolgáltatáscsomag előfizetéssel.

Ahhoz, hogy vevőid a Teya (korábban Borgun) rendszerén keresztül is kifizethessék számláidat, rendelkezned kell Teya fiókkal, Számlázz.hu-s számlázási fiókkal és #profi szolgáltatáscsomag előfizetéssel.

Online fizetésekkel kapcsolatos további információkat ide kattintva érsz el.