Banki integrációk, Autokassza

Meddig érvényes az autokassza banki adatkapcsolat?

A Budapest Bank, CIB Bank, K&H Bank, OTP Bank és UniCredit Bank autokassza kapcsolat érvényességét 90 naponta kell megújítani, a MagNet Bankos kapcsolat pedig 365 napig érvényes.

Az autokassza kapcsolat lejárta előtt 8 nappal emlékeztető üzenetet küldünk Neked, melyet megismétlünk a lejárat előtt két nappal, amelyben leírjuk a megújításhoz szükséges teendőidet. A jelenlegi kapcsolatod érvényességének idejét itt tudod ellenőrizni.

Az autokassza kapcsolat érvényességét érdemes a lejárat előtt megújítani, a megújítás folyamata pontosan ugyanúgy történik, mint az összekötés.

  • Amennyiben a MagNet autokasszát használod, a kapcsolat megújítása előtt szét kell bontanod a meglévőt (ha még nem járt le). Ezt itt teheted meg, illetve a MagNet netbankban törölnöd kell az összekapcsolódó kódot. Ezután kösd össze újra a bankszámlád a Számlázz.hu fiókoddal! Az újrakötés folyamatáról szóló videót itt találod. Ez a kapcsolat újabb 365 napig lesz érvényes.
  • Amennyiben a Budapest Bank, CIB Bank, K&H Bank, OTP Bank vagy UniCredit Bank autokasszát használod, a kapcsolat megújítása előtt szintén szét kell bontanod a meglévőt, ha még nem járt le. Ezt itt tudod megtenni, az újbóli összekötésről szóló videót pedig a bankok aloldalain találod meg. Ez a kapcsolat újabb 90 napig lesz érvényes.

Amennyiben a kapcsolat lejárt, és a lejárat dátumát követően újítod meg az autokasszát, a köztes időszak tranzakciói is megjelennek majd a fiókodban, és a párosítás is megtörténik utólag, amennyiben az inaktív napok száma nem több 90-nél, az Unicredit Bank esetében pedig 60 napot nem haladhatja meg ezeknek a napoknak a száma.