Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak

Segítség lenne, ha egy egyszeri, kedvezőbb áron hozzáférnék az autokatához vagy a számláim excel formátumú lekérdezéséhez a kata záráshoz.

Amennyiben jelenleg autokata előfizető vagy, továbbra is hozzáférsz az autokata szolgáltatáshoz és autokata fiókodhoz, és a záróbevallást előfizetésed keretén belül tudod elkészíteni.

Az autokata rendszer elérhetősége 2023.03.31. után megszűnik, és 2022.08.31. óta is már csak a záróbevallás-varázsló szolgáltatás használható teljeskörűen benne, a többi funkció nem működik megfelelően. Erről megújult ÁSZF-ünk 2. mellékletének 5. és 9. fejezetében olvashatsz részletesen.

Amennyiben alanyi adómentes, új katás egyéni vállalkozóként továbbra is tevékenykedsz, akkor a Kata-figyelővel követheted alanyi adómentes- és kata kereteidet számlázási fiókodban, emellett teendőidre és a határidőkre is figyelmeztetünk!

A Kata-figyelő és Átalányadó-figyelő beállításairól ide kattintva olvashatsz.


Ha még soha nem volt autokata előfizetésed (vagy korábban volt, de már lemondtad), a záróbevallás csomag megvásárlásával válik elérhetővé ez a szolgáltatás. Itt indíthatod el a záróbevallás-varázslót. 

Számláidat excel formátumban szeretnéd lekérdezni?

Ehhez a csoportos műveleteket ajánljuk neked a kimenő számlák oldalon, melyek #start, #digital és #profi csomagban érhetőek el.

A lekérdezés előtt ne felejtsd el a kifizetettre állítani kimenő számláidat, és mindenképpen a kifizetés pontos dátumát add meg, hogy helyes legyen a nyilvántartásod!