Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)

Hogyan követhetem az áfapozíciómat a QUiCKben?

A QUiCK azonnali áfapozíció becslésével élő és folyó adatok mentén láthatod vállalkozásod pénzügyi viszonyait.

Ha összekötöd számlázási fiókodat a QUiCKkel, valamint a NAV-ból is beérkeztetted a számláidat (ehhez szükséged lesz a Számlázz.hu Számlaverzumára), akkor onnantól kezdve a belföldi számláid automatikusan szinkronizálódnak, így folyamatosan láthatod az áfapozíció becslésedet. Méghozzá két helyen is. 

1. Áfa live a QUiCK Pulzus menüjében

A QUiCK a Pulzus menüben a meglévő adatokat rendezi olyan módon, hogy egy pillanat alatt átfogó képet kaphatsz vállalkozásodról egy-egy pénzügyi területet tekintve. Ilyen az aktuális áfapozíciód is. 

Ha éppen két időszak áfapozíciója is releváns (mert még az előző időszak áfabevallási határideje előtted van), akkor itt mindkét időszak áfapozíció becslését láthatod. A bevallási határidő után (minden hónap 20-a), de még a következő áfaciklus kezdete előtt viszont csak az aktuális áfádat tudod nyomon követni.

2. Áfapozíció a QUiCK dashboardon


A QUiCK dashboardon mini információ csomagokat kapsz a működési eredményekről, a költségkategóriáid megoszlásáról, ráadásul a költségeket  és a bevételeket  is vizualizálva láthatod. Ezen felül a QUiCK gyorskártyákon is megmutatja neked a teljesítési időre szűrhető eredményedet, a becsült áfapozíciót, illetve a kimenő és a bejövő számláiddal kapcsolatos tartozásaidat és kintlévőségeidet.

Ezek segítségével nemcsak havonta egyszer, a könyvelői munka végeztével láthatod vállalkozásod pénzügyi adatait, hanem folyamatosan és azonnal.

QUiCK_Dashboard_gif

Hogyan tudod beállítani a QUiCKet? 

  1. A QUiCK modul hozzáadását itt tudod elindítani. Menj végig a lépéseken. A csomagválasztónál nézd meg, hogy milyen funkciókat szeretnél a QUiCKedbe, és válassz ennek megfelelően. Ha csak az áfapozíciód érdekel, akkor a Számlabox csomag is elegendő lesz, amely havidíja 3900 Ft + áfa.
  2. A QUiCKet 30 napig próbaidőszakban használhatod, ehhez nem kell megadnod még a bankkártyaadataidat sem. 
  3. Ahhoz, hogy minden belföldi számlád adata megérkezzen, Számlaverzumra van szükséged, amit #profi csomagban érsz el. Ha épp másik csomagban vagy, az sem baj, mert 30 napig a QUiCK mellé a #profi csomag egyes funkcióit is ingyen megkapod. A Számlaverzumot itt tudod bekapcsolni
  4. Ha sikeresen hozzáadtad a QUiCKet a Számlázz.hu fiókodhoz, az aktuális és az előző hónap belföldi számlaadatai automatikusan megérkeznek a QUiCKedbe. 
  5. A hiányos bejövő számláknál fogadd el a NAV számlaadatokat, hogy ezek is bekerüljenek az áfabecslésbe. Ezután a Pulzus menüben már ott is van a becsült áfapozíciód. 

Negyedéves áfás vagy?

Ahhoz, hogy te is láthasd az áfapozíciódat, kérésedre behozzuk a teljes 2022-es éved belföldi számláit. Ehhez írj a QUiCK ügyfélszolgálatának, a hello@riport.app emailcímre!

 

Mindezek segítségével nem csak havonta egyszer, vagy a könyvelői munka végeztével láthatod vállalkozásod pénzügyi viszonyait, hanem folyamatosan, élő és folyó adatok mentén, gyakorlatilag azonnal.

Tudastar_ikonTudtad?

A QUiCK a társas vállalkozások és egyéni vállalkozók teendőiben is támogatást nyújt!

 Részletes információkért látogass el az alábbi oldalakra:

 

integracio_banner_1200x314