Fizetési módok

Bankkártyás fizetésnél minden alkalommal meg kell adnom a kártyaadatokat?

Nem, a kártya mentésére is van lehetőség, így elegendő egyszer megadnod az adatokat.

A bankkártyás fizetés során engedélyezheted a kártyaadatok megjegyzését. Ebben az esetben a fizetési szolgáltató (bank) eltárolja a fizetéskor megadott kártyaadatokat, és a későbbiekben egy kattintással végrehajtható a bankkártyás fizetés.

FONTOS! A Számlázz.hu nem tárol bankkártya adatokat. Az adatokat a pénzügyi szolgáltató (bank) tárolja.


Amennyiben fizetendő díjat látsz fiókodban válaszd ki a bankkártyás fizetési lehetőséget a kártya megjegyzéséhez. Mi a megjegyzéshez előkészítjük Neked a beállítást úgy, hogy ezt az opciót bepipáljuk az fizetési mód választásánál, ezzel együtt rendelkezhetsz az ismétlődő fizetésről is. Ennek az az előnye, hogy a csomagod lejáratakor a megújuló szolgáltatáscsomagod díját a mentett kártyáról azonnal kiegyenlíti a rendszer, így biztosítva a folyamatos szolgáltatásnyújtást. Nem utolsó sorban nem kell manuálisan elvégezni a folyamatot, vagy utaláshoz adatokat írogatni a banki felületre. 

bankkartya-adatok-megjegyzese-2023-1

Amennyiben úgy döntesz, hogy a fizetés folyamán engedélyezett ismétlődő fizetést ki szeretnéd kapcsolni vagy törölnéd a mentett kártyát, akkor a Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontban ezt egyszerűen megteheted.

bankkartya-adatok-megjegyzese-2023-3

bankkartya-adatok-megjegyzese-2023-4

Nézd meg a kártya kezelésről szóló bejegyzésünket is!