Felhasználó beállításai

Bejelentkezés módosítása

E-mail címes, Facebook fiókos vagy Google fiókos bejelentkezési módok közül választhatsz rendszerünkben.

Amennyiben eredetileg e-mail cím és jelszó megadásával hoztad létre felhasználói fiókodat, akkor ezt Google vagy Facebook fiókos belépési módra változtathatod meg. Amennyiben valamilyen közösségi fiókkal regisztráltál, akkor pedig változtathatsz normál e-mail címes belépési módra.

Bejelentkezés után a Profilom oldalon, a Bejelentkezés típusa részen kezdeményezd a változtatást, majd kövesd a rendszer által írtakat.

E-mail címes belépésről való áttérés esetén a közösségi fiók e-amil címét és jelszavát kell majd megadd úgy, hogy átirányítunk téged arra a felületre.

Közösségi fiókos belépésről való áttérés esetén pedig az e-mail címedhez kell létrehoznod egy jelszót, amit később a belépésnél fogsz használni.


fiok-bejelentkezes-tipusa-new_szerk-v2

A fiókba történő belépésre mindig csak az aktuálisan beállított bejelentkezési móddal van lehetőség. 

Abban az esetben, ha a bejelentkezést az aktuális Google fiók helyett másik Google fiókkal szeretnéd kezelni, akkor előtte át kell állítani a fiókot e-mail címes bejelentkezésre, majd ezt követően lehet újabb Google bejelentkezést beállítani. Ugyanez igaz a Facebook fiókkal történő csatlakozásra is.

E-mail címet módosítani pedig kizárólag az e-mail címes bejelentkezési mód esetén lehetséges.

Amennyiben e-mail címmel történő belépést választottál, fiókod biztonságát tovább növelheted, ha bekapcsolod a kétlépcsős azonosítást (kétfaktoros autentikáció).