Bejövő számlák és vevői fiók

Bejövő számla - kifizetettség kezelése

A Számlázz.hu-s bejövő számlák kifizetettségét be tudod állítani attól függetlenül, hogy a számlakiállító ezt adminisztrálta-e saját fiókjában. A Számlaverzumon keresztül érkező számlaadatoknál szintén jelölheted, ha azt pénzügyileg már rendezted.

A Vezérlőpulton, a kimenő számlákon felül a bejövő számláid kifizetettségét is tudod adminisztrálni. A sor végén található számla ikon (Kifizetések) segítségével beállíthatod a pontos dátumot és fizetési módot, a pipa segítségével pedig, a jóváírás dátumának megadásával, a teljes kifizetettséget beállíthatod, ahol a fizetési mód igazodik a számla fizetési módjához.

vez-bejovo-szamlak

A Számla - Bejövő számláim menüpontban csoportosan is kifizetettre állíthatod számláidat, a számlák feletti “Csoportos műveletek” lenyíló menüben található “Számlák kiegyenlítése” lehetőséggel.

csoportos-kiegy

Fontos, hogy a csoportos kifizetettség kezeléskor minden kijelölt számlához ugyanazt a napot rögzítjük jóváírás dátumaként, amit a tájékoztató üzenetben látsz. 

szamla-kiegy

Egyenként a számlák kifizetettségét a számlasor lenyitása után a "Kifizetéseim" menüpontban rögzíthetsz, ha partnered nem biztosít online fizetési lehetőséget.


Bejövő számla kifizetése online fizetéssel


Amennyiben partnered Számlázz.hu-t használ és #profi csomagja van, akkor az online fizetést fiókjában, a bejövő számla menüpontban, a számla sorának lenyitása után, a "Bankkártyás fizetés" linkre kattintva tudja elvégezni.

mi-az-a-vevoi-szamlafiok-05
Itt jelennek meg az általad biztosított fizetési lehetőségek, melyekből választhat partnered:

mi-az-a-vevoi-szamlafiok-06