Banki integrációk, Autokassza

BinX autokassza összekapcsolás

BinX számládat és Számlázz.hu ügyfélfiókodat néhány egyszerű lépéssel össze tudod kötni, hogy az utalások és a számlák automatikusan szinkronizálódjanak.

  1. Jelentkezz be Számlázz.hu fiókodba!
  2. Kattints a Beállítások - Fiók beállításai menüpontra!
  3. Ha még nem rögzítettél számlaszámot, akkor a Bankszámláim menüpontban add meg BinX számlaszámod (3x8 karakter) az "Új bankszámla hozzáadása" gombra kattintva, majd válaszd a "Mentés" gombot! A felugró ablakban a "Megnézem az részleteket" gomb átirányít az autokassza beállításához szükséges menüpontba. Ha számlaszámodat korábban már elmentetted, akkor a Bankszámláim menüpontban kattints a "Beállítások" gombra az autokassza összekötés megkezdéséhez! 
  4. Az Autokassza (banki integráció) menüponton belül a BinX számlaszámnál kattints az "Összekapcsolom" gombra! A felületen jelezzük, hogy a kapcsolat létrehozása folyamatban van, a kapcsolódási kérést pedig továbbítjuk a BinX felé.
  5. Mobilkészülékeden egy "PUSH" üzenet jelenik meg, amennyiben az alkalmazásban engedélyezve van a push üzenet megjelenítése. Az üzenetre kattintva, a BinX applikációba belépve azonosítsd magad és nyisd meg a Feladatok menüpontot! A feladatot a weben és a mobilalkalmazásban is megjelenítjük, azonban a feladatot jóváhagyni / elutasítani kizárólag mobilon lehetséges, tekintettel arra, hogy a véglegesítéshez biometrikus azonosítás szükséges.
     
    Válaszd ki, majd fogadd el a Számlázz.hu - Autokassza adatkapcsolat létrehozása feladatot, melyre 48 óra áll rendelkezésedre! A feladat sikeres teljesítéséről a képernyőn kapsz tájékoztatást.
  6. Számlázz.hu fiókod készen áll az adatok fogadására, amit az Autokassza (banki integráció) menüpontban a zöld Aktív kapcsolat címke jelez a számlaszámod alatt. Hamarosan megjelennek a tranzakcióid a fiókodban a Bank - Banki tranzakciók menüpontban.

 

A Binx autokassza kapcsolat érvényességét 365 naponta kell megújítani. A kapcsolat érvényességének lejárata előtt 8 nappal emlékeztető értesítőt küldünk, amit a lejárat előtt 2 nappal megismétlünk, amelyben leírjuk a megújításhoz szükséges teendőidet.