Banki integrációk, Autokassza

Budapest Bank és MKB Bank egyesülése

Összefoglaltuk az autokasszát használók számára a tudnivalókat a Budapest Bank és MKB Bank egyesülésével kapcsolatban.

2022. március 31-én a Magyar Bankholding két tagbankja, a Budapest Bank Zrt. és az MKB Bank Nyrt. egyesül. Az egyesülés során a Budapest Bank beolvad az MKB Bankba, az egyesült bank MKB Bank Nyrt. név alatt fog működni. Részleteket a bank honlapján találsz.

Hogyan érinti ez a Számlázz.hu-t és a Budapest Bankos autokasszát? 


Ami biztos, hogy a Budapest Bank nevet és logót március 31. után sehol sem lehet használni, így a Budapest Bankos autokassza oldalunk is megújul, a Számlázz.hu alkalmazásban pedig hamarosan MKB Bank logóval fogod megtalálni a Budapest Bankos autokassza összekötési lehetőséget (de természetesen jelezve, hogy ez a volt Budapest Bankosok autokasszája). 

Mi a teendőd? 


Az egyesült bank az elektronikus csatornáinak informatikai átállását 2022.03.31 és 04.04. között végzi. Az említett időszakban előreláthatóan fennakadások lehetnek az autokassza kapcsolatban is. A Budapest Banktól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a meglévő Budapest Bankos ügyfelek továbbra is zökkenőmentesen tudják majd használni a Számlázz.hu-s autokasszát a meglévő internetbankukkal az átállás után.


Amennyiben a Budapest Bankos autokassza működését az átállást követően bármilyen módon érinteni fogja az egyesülés, értesítünk a teendőkről. Az MKB Bankkal már dolgozunk az autokassza kapcsolat kiépítésén, így reményeink szerint a technikai háttér hamarosan adott lesz az egyesült bank (így a jelenlegi MKB Bankos ügyfelek) részére is.


Ha más banknál vezetett bankszámlaszámmal szeretnéd folytatni az autokasszázást, oldalunkon tájékozódhatsz arról, mely bankokkal elérhető a szolgáltatás és az összekötéshez is találsz segítséget.