Tömeges-, és csoportos műveletek

Csoportos fizetési felszólítás küldése

Amennyiben normál számlaértesítőt már küldtél a számlával kapcsolatban, akkor a csoportos értesítő küldésnél fizetési felszólítást küldünk.

A Számla - Kimenő számláim menüpontban érhető el a csoportos értesítő küldés, a számlák feletti Csoportos műveletek lenyíló menüben, "értesítő küldése" néven. A fizetési felszólítást ennek használatával tudod kiküldeni partnerednek.

csoportos-fizetesi-felszolitas-kuldese-01

Első körben normál értesítő küldésére van lehetőség, azonban ugyanezzel a funkcióval  a fizetési felszólítás csoportos küldése is elérhető.

A menüpontban nem választható ki külön, hogy az adott számláról a rendszer fizetési felszólítást küldjön.

A bizonylatok kijelölése után, a rendszer megvizsgálja, hogy azokkal kapcsolatban korábban küldtél-e számlaértesítőt. Ha küldtél, akkor ahhoz a számlához fizetési felszólítást fog küldeni, ha korábban viszont nem küldtél értesítőt, akkor normál számlaértesítőt fog kapni partnered.

Továbbra is fontos szem előtt tartani, hogy csak díjbekérő és számla bizonylatokról küldünk értesítőt, és csak akkor, ha a partner e-mail címe rendelkezésre áll.

Díjbekérő esetében díjbekérő emlékeztetőt, számla esetében fizetési felszólítást kap partnered, ha a fizetési határidő már lejárt.