Online könyvelőprogram, SMARTBooks

Elérhető SMARTBooks csomagok

Melyik SMARTBooks szolgálatáscsomagot válasszam?

A SMARTBooks webes, felhőalapú, havidíjas könyvelési, illetve pénzügyi rendszer. Bővebb információkat a SMARTBooks honlapján találsz. A SMARTBooks rendszeren keresztül a digitalizált ügyviteli folyamatok is elérhetővé váltak.

A rendszert bárki használhatja, aki regisztrál. A SMARTBooks Könyvelést könyvelőknek, könyvelőirodáknak ajánljuk. A SMARTBooks Business kisebb vállalkozások pénzügyeinek kezelésére alkalmas.

Elérhető SMARTBooks csomagok

Smartbooks Könyvelés

A legkisebb könyvelési csomagban - Integrált csomag - csak Számlázz.hu #profi előfizetéssel rendelkező cégeket könyvelhetsz. A Vegyes csomagban lehetőséged nyílik 20 további Számlázz.hu #profi csomaggal nem rendelkező céget könyvelni. A Korlátlan csomagban - a nevének megfelelően - semmiféle korlátozás nincs. Más vállalkozásoknak nem kell csomagot választaniuk, a SMARTBooks részükre egy csomagot kínál.

Smartbooks Business

A - SMARTBooks Business Medium - csomaggal Korlátlan számú bizonylatot kezelhetsz, jogosultságkezelést használhatsz, számlázás és pénzügyi, készletkezelési funkciókat érhetsz el. A - SMARTBooks Business Pro - a Medium csomag tartalmán felül lehetővé teszi a rendelések kiszolgálását több raktárból, kereskedelmi árlisták kezelését, termék összetevők kezelését és számos automatizálási lehetőséget tartalmaz.  A SMARTBooks létrehozott a vállalkozás és a könyvelő számára egy közös online teret, melyben egy rendszeren dolgozhatnak úgy, hogy ne kelljen átlépni külön alkalmazásba fájl megosztáshoz. Megérkezett a díjmentes - SMARTBooks Business DokuFree - szolgáltatás.

Hogyan regisztrálhatok a SMARTBooks-ba?

Csak válaszd ki a SMARTBooks weboldalán, hogy könyvelő vagy vállalkozó vagy és kattints a Regisztráció gombra. Ezután egy könnyű és gyors regisztrációs folyamatot követően a rendszer minden funkcióját elérheted és használhatod a 30 napos ingyenes próbaidőszak alatt. A próbaidőszak végét követően te döntöd el, hogy meghosszabbítod a próbaidőszakot további 30 nappal, vagy előfizetsz a szolgáltatásra. Számlázz.hu-s fiókoddal is regisztrálhatsz.

integracio_banner_1200x314