Felhasználó beállításai

Elfelejtett jelszó

Hozd létre új jelszavad a bejelentkezési oldalon elérhető "Elfelejtetted a jelszavad?" funkcióval.

Felhasználói e-mail címed megadásával új jelszót hozhatsz létre magadnak.

👉 Új jelszó létrehozása Számlázz.hu oldalon

elfelejtettjelszo-2
                                                                     ----------------------
elfelejtett-jelszo-02
👉 Új jelszó létrehozása MostSzámlázz.hu oldalon


elfelejtettjelszo-mostszamlazz
                                                                   -------------------------

elfelejtett-jelszo-04

Az e-mail címedre küldött levélből kiindulva a felületen megjelenő mezőkben add meg kétszer egymás után azt a jelszót, amit bejelentkezéshez szeretnél használni.

A jelszó legyen minimum 8 karakter hosszú, ahhoz pedig, hogy erős jelszót használj, érdemes kis- és nagybetűt, valamint számot is megadni a jelszóban.

Facebook vagy Google fiókkal történő regisztráció esetén a közösségi profilod jelszavát használod, így elfelejtett jelszó esetén ott tudsz új jelszót létrehozni.

Ha régebben regisztráltál rendszerünkbe, és esetleg egy e-mail címmel több felhasználói fiókod is van különböző felhasználónévvel, akkor az adott számlázási fiókhoz használt felhasználói nevedet  is meg kell majd adnod, mielőtt kiküldjük a módosításhoz szükséges e-mailt.

A felhasználónévhez bármilyen, számodra megfelelő azonosító vagy név megadható volt régebben, tehát nem feltétlenül a saját neved az, és nem is az e-mail címed.

Ha korábban felhasználó névvel regisztráltál javasoljuk, hogy egyszerűsítsd meg saját magadnak is a bejelentkezést azzal, hogy elhagyod a felhasználónév használatát, mert ezt hamarosan kivezetjük rendszerünkből.
Ezzel kapcsolatos bejegyzéseinket az alábbiakban olvashatod:


Fiókod még biztonságosabbá tételéhez a kétlépcsős azonosításról bővebben blogunkban olvashatsz. Részletekért kattints ide!