Felhasználó beállításai

Elindíthatom a Számlázz.hu-t úgy, ahogy egy telepített programot?

Számítógépen az asztalról, mobiltelefonon vagy tableten a kezdőképernyőről is elérhető a Számlázz.hu-t egy indító ikon segítségével.

Igen. Ehhez létre kell hozni egy parancsikont a Számlázz.hu webcímével az asztalon. De hogy hogyan? Itt találsz egy részletes útmutatót Windows operációs rendszerhez. De Linux vagy MacOS rendszerekben is hasonlóan kell eljárni:
https://hu.athowto.com/how-create-website-shortcut-desktop-windows-10

Ha számítógéped böngészőjében könyvjelzőzöd a Számlázz.hu oldalát, akkor "drag and drop" (fogd és vidd) módszerrel a könyvjelző kihúzható a számítógép asztalára vagy a tálcára. Erre kattintva a böngésző megnyílik, és rögtön a Számlázz.hu oldalon találod magad, ahol már csak be kell jelentkezned.

Mobil vagy tablet esetében is kivitelezhető ez a működés. Ha megnyitod a Számlázz.hu oldalát, akkor a böngésző beállításaiban keress olyan lehetőséget, ahol kezdőképernyőre helyezheted az adott oldal indító ikonját. A Chrome mobilverziójában például ezt a lehetőséget a jobb felső sarokban található három pöttyöt megérintve, a "Kezdőképernyőre" választásával tudod elérni.