Szolgáltatáscsomag módosítása

Hogyan tudom szüneteltetni/lemondani az előfizetésem?

A szüneteltetésre/lemondásra a #free csomagra váltással van lehetőség.

Figyelem!

A lemondásra csak:

  • díjrendezett fiókban van lehetőség
  • a díjrendezett szolgáltatáscsomag lejárati napja előtt (egyéb esetben a rendszer automatikusan meghosszabbítja a legutolsó előfizetői csomagot)

Az előfizetés lemondása soha nem a lemondás napjától, hanem a kifizetett szolgáltatáscsomag lejáratát követően lép érvénybe! 1. Lemondási folyamat elindítása

Lépj be fiókodban a Beállítások/Szolgáltatáscsomagom oldalra, majd kattints a Lemondom gombra. 

elofizetes-szuneteltetese-1

2. Csomagválasztás

A jövőben használni kívánt csomag lemondás esetén a #free csomag, amellyel díjmentesen, korlátlan ideig tarthatod fenn fiókodat, ahonnan bármikor újra elő tudsz fizetni. Az ingyenes csomaggal továbbra is darabszámbeli korlátozás nélkül tudsz papír alapú számlát készíteni.

elofizetes-szuneteltetese-1-6

 

3. Mit veszíthetsz?

Tájékozódj azokról a funkciókról, melyek már nem lesznek elérhetőek számodra a lemondás után. A lemondás a korábbi számlák megtekintését is érintik, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

elofizetes-szuneteltetese-1-2

4. Csomaghoz kapcsolódó felhasználók ellenőrzése

A #free csomag csak a fiókgazda és egy olvasási jogú könyvelő jelenlétét teszi lehetővé. Ettől eltérő használat esetén a felhasználói kör módosítására van szükség, másképpen a rendszer nem tud automatikusan az ingyenes csomagra váltani a fordulónapon. Amennyiben ezzel nincs teendőd, a rendszer ezt a lépést kihagyja, és így a 4. lépés következik.

elofizetes-szuneteltetese-1-5

5. Sikeresen lemondtad az előfizetésed

Sikeres lemondás esetén az erre vonatkozó tájékoztatást jeleníti meg rendszerünk. Ekkor a már kifizetett szolgáltatáscsomagoddal tudod továbbhasználni a fiókot, a csomagváltást a rendszer automatikusan el fogja végezni a fordulónapon. elofizetes-szuneteltetese-1-3

6. Itt még nincs vége! :)  

Ha mégis maradnál a megszokott előfizetői csomagodnál, akkor a lemondást még visszavonhatod a fordulónap előtt szintén a  Beállítások/Szolgáltatáscsomagom oldalon. 

elofizetes-szuneteltetese-1-4

Mi örülnénk, ha mégis maradnál, és a továbbiakban is segíthetnénk munkádat a jobbnál jobb funkciókkal! :)
Biztosan ismered mindet? Látogass el a csomagösszehasonlító oldalra, ahol részletesen áttekintheted azokat.