Felhasználó beállításai

Felhasználói hozzáférés törlése egy számlázási fiókból

A fiókban betöltött szerepkörtől függ a fiók elhagyásának lehetősége. Fiókgazdaként a jogköröd átruházásával, felhasználóként pedig a profil beállításaidnál hagyhatod el a fiókot.

Ha a fiókban te vagy a fiókgazda, akkor a hozzáférés törlése előtt át kell adnod valaki másnak a fiókgazdai jogkört. A fiókgazdai jogkört bármelyik egyéb felhasználónak átadhatod, aki már rendelkezik hozzáféréssel az adott fiókhoz. Mindezt a számlázási fiókba belépve a Vezérlőpult menüpontban tudod megtenni, az oldal alsó részén.

felhasznaloi_hozzaferes_torlese2

 


Ha a fiókban te vagy a fiókgazda, de egyetlen másik felhasználó sem fér hozzá a fiókhoz, akkor első lépésként meg kell hívnod egy új felhasználót. Ennek módjáról részletes információt találsz itt: kattints ide.

felhasznaloi_hozzaferes_torlese1


Ha a fiókban nem te vagy a fiókgazda
, akkor könnyen "le tudod választani" magad a számlázási fiókról. Ehhez a jobb felső sarokban található Profilom linkre kattintva az oldal alján, a Hozzám kötődő cégek listájában az érintett cég neve mellett válaszd a már nem én vagyok az admin linket.

felhasznaloi_hozzaferes_torlese3

#free csomag használata esetén nincs lehetőség másik felhasználónak átadni a fiókgazdai jogot, mivel ott csak egy könyvelő és a fiókgazda lehet jelen.

Előfizetés esetén további személy részére meghívó küldhető, akinek átadható a fiókgazdai jogosultság. A jogosultságokról, meghívókról és a hozzáférések kezeléséről blogcikkünkben írunk bővebben.