Fiók / felhasználó törlése

Számlázz.hu fiók törlése

A törlés a felhasználói adatlapról kezdeményezhető a fiókgazda felhasználó részéről.

Számlázási fiókodat bármikor törölheted, ha nincs már rá szükséged, azonban néhány feltételnek meg kell felelnie a fióknak mielőtt belevágnál:

  • a törlési folyamatot a törlendő fiókba bejelentkezve a fiókgazda felhasználóval tudod elvégezni
  • a fiókgazdán kívül más felhasználó nem lehet a fiókban, a többi felhasználó hozzáférését a Vezérlőpult alján szüntetheted meg
  • a fiókban nem mutatkozhat tartozás az előfizetés, az e-számla hitelesítési díj vagy egyéb díjköteles szolgáltatásra vonatkozóan sem

A törlés előtt javasoljuk, hogy számláidat töltsd le a fiókból, mivel a törléssel a számlákat is töröljük a rendszerből. A számlák letöltéséről információt ide kattintva találsz.

A fiók jobb felső sarkában kattints felhasználói nevedre, így a Profilom oldalra jutsz. Az oldal alján láthatod a felhasználódhoz kapcsolódó számlázási fiókokat. Itt tudod kiválasztani azt a számlázási fiókot, melyet törölni szeretnél, ehhez kattints a sor végén a Fiók törlése linkre.

Fontos, hogy egy fiók törlése nincs hatással a többi számlázási fiók működésére.


fiok-torlese-new_szerk

  • Amennyiben csak egy számlázási fiókod van, akkor a fiókkal együtt a felhasználód törléséről is rendelkezhetsz. 
  • A törlési folyamat végén kijelentkeztetünk a rendszerből, ezért ha több számlázási fiók kapcsolódik a felhasználódhoz, akkor újabb bejelentkezés után gond nélkül eléred azokat.