Marketing együttműködés

Milyen hirdetési együttműködési lehetőségek vannak a Számlázz.hu-val?

Milyen lehetőségek vannak reklámok és üzenetek elhelyezésére a Számlázz.hu felületein? Milyen feltételekkel helyezhet el a saját felületein Számlázz.hu-s hirdetést?

1. Hirdetési lehetőségek a Számlázz.hu felületein:

Megjelenést vásárolni a Számlázz.hu felületein nincs lehetőség. A webes felületeinken szerepelni, hírlevelünkbe bekerülni és social media platformjainkon megjelenni olyan partneri együttműködés keretein belül lehetséges, amivel a promótálni kívánt megoldás támogatja a Számlázz.hu felhasználóinak a pénzügyi-adminisztrációs folyamatait, ügyintézéseit. Pl.:

Online pénzügyi adatkapcsolat alapú megoldások:

  • Könyvelő szoftverek
  • Dokumentumkezelési megoldások
  • Pénzügyi riportok
  • Költségnyilvántartó rendszerek
  • Egyéb adminisztrációs megoldások
  • Egyéb pénzügyi megoldások

Hardver alapú, eszközök megoldásai:

Affiliate marketing együttműködésre, termék vagy szolgáltatás jutalékos értékesítésére a Számlázz.hu felületein nincs lehetőség.

Amennyiben olyan szolgáltatást vagy megoldást szeretne bemutatni nekünk, ami a fentiek alapján segíti a felhasználóink pénzügyi-adminisztrációs munkáját, kérjük, hogy írjon nekünk az info@szamlazz.hu címre!

2. Számlázz.hu-s hirdetés elhelyezése saját felületein:


A saját vállalkozása digitális érettségét Számlázz.hu-s vállalkozói badge igénylésével mutathatja partnerei felé, amit elhelyezhet a weboldalán, e-mail aláírásában.

A saját felületein a Számlázz.hu-s tartalmak megosztása, badge-ek elhelyezése kapcsán nem lehetséges az affiliate alapú, viszonteladási, jutalékos együttműködés kialakítása.

Kizárólag pénzügyi-adminisztrációs szakmai tartalmakban, egyedi lehetőségekben való megjelenés kapcsán kérjük, hogy a médiaajánlatát küldje el az info@szamlazz.hu e-mail címre.