Digitális faktoring

Hogyan tudom igénybe venni a digitális faktoring szolgáltatást?

Digitális faktoring szolgáltatásunk használatához követned kell néhány fontos lépést.

1. Lépj be Számlázz.hu fiókodba, és keresd a Faktorálás információs ablakot vezérlőpultod jobb oldali sávjában! Itt találod meg, hogy mely vevőid esetében élhetsz a faktorálás lehetőségével (előminősítésre kerültek vagy faktorálható számlád van feléjük), vagyis kik azok, akikre faktoring szerződést köthetsz. A partnerek listája bővülhet.


gyik2

 

Fontos: Ezt a felületet csak abban az esetben látod, ha számlázási fiókodban elérhető a szolgáltatás.

 

2. A szerződéskötést kétféleképpen is elindíthatod:
    1. a Faktorálás információs ablak Tovább a részletekre gombján keresztül vagy
    2. a Számlák/Kimenő számlák menüpontból, ha egy olyan számla fejlécére kattintasz, ahol a Pénzre váltható lehetőség megjelenik.

hogyan-tudom-igenybe-venni-a-digitalis-faktoring-szolgaltatast

3. Az Ajánlatot kérek gombra kattintva partnerünk, a Flexibill felületén találod magad, ahol automatikusan betöltődnek a vevőidhez kapcsolódó adatok, már csak néhány további információt kell megadnod, valamint feltölteni a szükséges dokumentumokat a szerződéskötéshez.

flexibill-ajanlat

4. Számlázz.hu fiókodban folyamatosan naprakész információt fogsz találni arról, hogy áll a szerződéskötés folyamata, és jelezzük, ha teendőd van. Amint elkészült szerződésed, aktívvá válik a faktorálás lehetősége.


           hogyan-tudom-igenybe-venni-a-digitalis-faktoring-szolgaltatast-04hogyan-tudom-igenybe-venni-a-digitalis-faktoring-szolgaltatast-05                  hogyan-tudom-igenybe-venni-a-digitalis-faktoring-szolgaltatast-06hogyan-tudom-igenybe-venni-a-digitalis-faktoring-szolgaltatast-07

ℹ️ A faktorálást kizárólag Számlázz.hu fiókod fiókgazdája és adminisztrátorai tudják elindítani. Gondoskodj arról, hogy megfelelő jogosultsággal rendelkezzenek azok a kollégák, akiket erre fel szeretnél hatalmazni!


Tudj meg többet digitális faktoring szolgáltatásunkról »

integracio_banner_1200x314