Webshop pluginok

A Számlázz.hu hozzákapcsolása bérelt webáruházhoz

Bérelt webáruházzal lehetőség van összekapcsolni a magyar jogszabályoknak megfelelően működő Számlázz.hu-t.

Igen. A Számla Agent szoftvermodulról részletesen itt olvashatsz. Ha a választott webshopod kész integrációval rendelkezik (például Unas, Shoprenter,stb.), akkor a Számlázz.hu-val történő adatkapcsolatot könnyedén beállíthatod. De mit is kell tenned ehhez?

  • Regisztrálj a Számlázz.hu rendszerében egy számlázási fiókot. Ez a művelet független a webáruháztól, és a folyamatot itt tudod elkezdeni: számlázási fiók létrehozása.
    Egy díjmentes, és három díjköteles szolgáltatáscsomag közül választhatsz, de ez csak a számlázási fiókhoz tartozó funkciók körét határozza meg. Az egyéb, Számla Agenttel kapcsolatban felmerülő költségekről itt olvashatsz!
  • Ezt követően webáruházadban be kell állítani a Számlázz.hu kapcsolatot. Keresd meg a vezérlőpultot vagy azt a képernyőt, ahol a webshop adminisztrálása történik – a kapcsolódáshoz meg kell adnod a Számla Agent kulcsot, vagy a Számlázz.hu-s bejelentkezési nevedet és jelszavadat. Elsősorban a kulcs megadását javasoljuk, erről és a teszt kapcsolat kialakításáról bővebben itt olvashatsz.

A számlázási fiókodhoz történő hozzáférésekről olvasd el ezt az információs oldalt.

  • Amennyiben a beállítás során akadályba ütközöl, kérjük, fordulj a webáruház ügyfélszolgálatához. Ebben a kérdésben a Számlázz.hu szakemberei sajnos nem tudnak segítséget nyújtani.


Ha további infókra vagy kíváncsi a Számlázz.hu integrálhatóságával kapcsolatban, akkor figyelmedbe ajánljuk az illesztésekről szóló cikkünket!

Ha kérdésed van a Számla Agenttel kapcsolatban, és weboldalunkon nem találtál rá választ, akkor írj ügyfélszolgálatunknak, segítünk!

integracio_banner_1200x314