Integrációk / API

Hol tudom megnézni az összes Számlázz.hu integrációt?

Gyűjtőoldalunkon összeszedtük, milyen megoldásokkal, üzleti alkalmazásokkal kapcsolhatod össze Számlázz.hu fiókodat.

Az integracio.szamlazz.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy felhasználóink és fejlesztőik könnyedén megtalálhassák azokat az eszközöket, amelyek a Számlázz.hu-val összekapcsolhatók, hogy céljaiknak megfelelően még jobban kihasználhassák a Számlázz.hu funkcionalitását, előnyeit.


Az alábbi szinteken kapcsolódhatnak eszközök a Számlázz.hu-hoz:

  • Adatexport és -import érhető el a Számlázz.hu-ból
  • Letölthető bővítmények, illesztőmodulok, amelyek segítségével számlázhatunk külső rendszerekből a Számlázz.hu-val 
  • Szoftverek beépített Számlázz.hu integrációval
  • Autokassza: szinkronizálható a bankszámla a számlázási fiókkal
  • Online fizetési megoldások a Számlázz.hu fiókban
  • Automatikus adattovábbítás különböző rendszerek felé
  • Közvetlenül a Számlázz.hu-ból elérhető megoldások, a Számlázz.hu funkcionalitásába ágyazva
  • A Számlázz.hu-val szoros összeköttetésben nem álló partnerek, akik kedvezményt biztosítanak megoldásaikhoz Számlázz.hu felhasználóknak.

Az oldalon két módon is kereshetsz:

  • Ha azt szeretnéd ellenőrizni, hogy egy konkrét alkalmazás összekapcsolható-e a Számlázz.hu-val, a keresőmező használatával szabadszavasan kereshetsz rá az adott megoldás nevére (márkájára).
  • Ha egy problémakörre keresel megoldást, a bal oldali oldalsávban található szűrő segítségével különböző kategóriák szerint listázhatod az eszközöket, és kiegészítő feltételeket is megadhatsz.

Azokat a megoldásokat, amelyek közvetlenül a Számlázz.hu fiókodból elérhetőek (az igénybevételükhöz el sem kell hagynod számlázási fiókodat vagy közvetlen átjárást biztosítunk a rendszerek között), kiemelt megjelöléssel láttuk el, ahogyan a Hivatalos Számlázz.hu Bövítményeket is, ezeket a lista elején találod.

A kártyákra kattintva az adott integráció aloldalára jutsz, ahol minden fontos információt megtalálsz a funkciókról, a kapcsolat kialakításának menetéről. Listázzuk a kapcsolódó blogcikkeinket, videós és írott útmutatókat, valamint sok esetben képernyőképekkel is segítünk az eligazodásban.


Oldalunkat igyekszünk naprakészen tartani, de előfordulhat, hogy elkészülnek fejlesztések anélkül, hogy erről mi értesülnénk, hiszen publikus dokumentációnk szabadon használható. Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy űrlapunk kitöltésével jelzed, ha nem találsz egy létező integrációt az oldalon.


💌 Ha vállalkozóként vagy fejlesztőként szeretnél az elsők között értesülni az új integrációkról vagy fejlesztési lehetőségekről, iratkozz fel az értesítőre ezen az űrlapon keresztül!

 

integráció gyűjtőoldal