Ismétlődő számlázás

Mikor külditek ki az ismétlődő számlázással létrehozott számláimat?

A számla ismétléssel automatikusan elkészülő bizonylatokról automatikusan értesítőt is küldünk partnerednek.

Amennyiben ismétlődést állítasz be egy adott számlához, melynél megadásra került a partner e-mail címe is, akkor az ismétlődéssel készült következő bizonylatot automatikusan elküldjük partnerednek erre az e-mail címre.

Az ismétlődő számlákat a megadott napon reggel kezdi el a rendszer legenerálni, így a délelőtt folyamán minden ügyfelünk által időzített számla elkészítésre, majd kiküldésre kerül.

Az ismétlődés beállításáról ide kattintva olvashatsz részletes információt.

Ne feledd, hogy a papír alapú számlát nyomtatott formában is el kell juttatnod partnerednek. A Számlázz.hu a számla postázásában is tud segíteni. Bővebb információért kattints ide!

 

Hibás vagy hiányzik az e-mail cím az ismétlődő számlánál?

Ha annál a számlánál, amelyhez beállítottad az ismétlődést nincs megadva a vevő e-mail címe vagy esetleg hibás, akkor lehetőséged van utólag is pótolni azt.

A Számla - Kimenő számláim menüpontban keresd ki azt a számlát, melyhez beállítottad az ismétlést. Kattints a sor elején található színes nyílra, majd a megjelenő panelen válaszd a Részletek lehetőséget.

ismetlodo-szamla-ertesito-kikuldes-2

A  "Számla adatai" blokkban add meg a vevő e-mail címét, és mentsd el a beállításokat, így az ismétlődéssel készített számláknál ki fogjuk küldeni az értesítőt is.

ismetlodo-szamla-ertesito-kikuldes-3

Fontos, hogy amennyiben az ismétlődő számla kiküldése valamilyen okból elmaradt, akkor  manuálisan szükséges azt elküldened partnerednek. Erre a számla sor lenyitása után a "Számlaértesítőt küldök" menüpontban van lehetőséged.