Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak

Alanyi adómentes keret kijelzése a Vezérlőpulton

Alanyi adómentes új katás és átalányadózó vállalkozók számára elérhető a kata, alanyi adómentes és átalányadó keret kijelzése.

Amennyiben a fenti feltételeknek megfelelsz, úgy elérhető számodra a Keret és adófigyelő funkció, melynek segítségével naprakész lehetsz vállalkozásod pénzügyeivel, adóügyeivel kapcsolatban.

A keret kijelzéséhez a #start, #digital vagy #profi előfizetések valamelyikére lesz szükséged, valamint be kell állítanod a jelenlegi adónemet a Beállítások/Fiók beállításai/Adózási és pénzügy adatok menüpontban.

Ekkor elérhetővé válik számodra a QUiCK pénzügyi modul, melynek beállításait követően a Vezérlőpult oldalsó sávjában elérhetővé válik kata kereted, alanyi adómentes kereted, vagy átalányadó kereted.

A QUICK modul beállításairól ide kattintva olvashatsz.

 

quick-regisztracio-szamlazz-hu-bol-5

Ezen felül az adóügyeiddel kapcsolatos teendőkről is megjelennek értesítések, melyek kezeléséhez. Egyes teendők esetén szükséges lesz a QUICK felületére átlépned.

A fiókban mindig az aktuális évre vonatkozó keret információit látod.

Fontos! Amennyiben #profi csomagot használsz, és bekapcsoltad a Számlaverzum szolgáltatást, akkor a keretösszegek esetén rendszerünk figyelembe veszi a NAV Online számla rendszeréből lehívott olyan számláid adatait is, melyeket máshol állítottál ki.

A keretkijelzés számlázási fiókonként külön értendő abban az esetben, ha katás egyéni vállalkozó vagy, ingatlan bérbeadási tevékenységedet pedig külön számlázási fiókban kezeled adószámos magánszemélyként.