Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak
 1. Gyakori kérdések
 2. Integrációk / API
 3. Keret- és adófigyelő egyéni vállalkozásoknak

Keret- és adófigyelő alanyi adómentes vszja szerint adózó egyéni vállalkozóknak a Számlázz.hu-ban

Amennyiben alanyi adómentes (vagy áfakörbe tartozó) vszja adónem szerint adózó egyéni vállalkozó vagy, Keret-és adófigyelőnkkel AAM keret / áfapozíció követést és további adózási támogatást is kapsz Keret-és adófigyelőnkön keresztül a QUiCK-ben.

Naprakészen követheted alanyi adómentes keretedet a vezérlőpultodon elérhető Adófigyelőnk segítségével, és emellett teendőidre és az aktuális határidőkre is figyelmeztetünk!

❓ Miben nyújt támogatást neked vszja adózóként a Keret- és adófigyelő és a QUiCK? 

 • Vezérlőpultodon követheted az alanyi adómentes keretedet.
 • Egyszerűen áttekintheted havi eredményedet: hogyan alakulnak a bevételeid és költségeid havi bontásban és kategóriánként.
 • Bejövő számlák gyűjtése: a költségszámláidat egyenként vagy tömegesen is feltöltheted a QUiCK-be, és akár e-mailben is beküldheted őket fiókodba (alias e-mail címmel).

Tipp! Ha Számlázz.hu #profi előfizetésed van, és bekapcsolod a Számlaverzumot, akkor a QUiCK a NAV adat (Online Számla rendszerből letöltött számlaadat) és a számlaképek párosításában is segíteni tud. 

 • Csoportosíthatod költségeidet és bevételeidet (kategorizálhatsz és címkézhetsz) a QUiCK-ben. 
 • Amennyiben bejövő számláid és adóid fizetettségét a QUiCK-ben kezeled, az utaláskönnyítő funkcióval utalási csomagokat készíthetsz, melyeket aztán egyszerűen beimportálhatod a netbankodba.
 • Könyvelési adatok átadása: a QUiCK-ben keletkezett számlaképeid "feladhatod" a Számlázz.hu bejövő számlái közé (#profi csomagban), így azok minden hónapban a jogszabályoknak megfelelően archiválódnak a számlaadatokkal együtt (T+13 évig). 
 • Személyre szabott értesítéseket kapsz emailben, hogy semmiről ne maradj le.
 • Szakmai ügyfélszolgálathoz (könyvelők és adótanácsadók) fordulhatsz a felmerülő kérdéseiddel.

  Előfizetés a Keretfigyelőre 

  Az előfizetési folyamat menetét lépésről lépésre bemutató cikkünket itt találod.  

   

  ❗FONTOS!

  A Keretfigyelőt az aktuális Számlázz.hu előfizetésednek megfelelő időszakra tudod bekapcsolni.

  Tipp! Amennyiben áfakörös vszja szerint adózóként tevékenykedsz, a Keret- és adófigyelőn keresztül a fent említett összes funkciót eléred és használhatod, annyi különbséggel, hogy alanyi adómentes keret helyett a számodra fontos azonnali áfapozíció becslést találod meg a QUiCK-ben.

   

  integracio_banner_1200x314