Könyvelői hozzáférés

Könyvelőt keresel?

Ahhoz, hogy tényleg megalapozottan dönts, és a döntésedet követően minden feladatodat teljesítsd, 99%-ban szakemberre van szükséged.

A Bookkeepie oldalán egyszerűen, teljesen online, akár 24 órán belül megtalálhatod azt a könyvelőt aki NEKED a legjobb. Megadhatod, hogy mennyire fontos a könyvelési díj mértéke, az ügyfélértékelések, a földrajzi távolság, az iparági tudás vagy a szakmai felelősségbiztosítás megléte, és ez alapján választja ki az ideális partnert. 

 

Nincs könyvelőd? Keress a Bookkeepie-n!

💡 Számlázz.hu ügyfélként kedvezmény is vár rád!

A " SZAMLAZZEV " ajánlói kóddal az egyéni vállalkozó Számlázz.hu ügyfelek 5 000 forint kedvezményt, míg a " SZAMLAZZBTKFT " ajánlói kóddal a bt.-k és kft.-k 10 000 forint kedvezményt kapnak az első havi könyvelési díjból a Bookkeepie oldalán!

Részletekért kattints ide!

KATÁS vagy? Segítünk kitalálni, hogyan tovább!

Készítettünk egy döntéstámogató gyűjtőoldalt, ahol megtalálható minden, amit a kata utáni időszakról tudni érdemes:

  • Törvényi változások,
  • Lehetséges adózási alternatívák,
  • Határidők és teendők,
  • Záróbevallással kapcsolatos információk és segédlet.

 

→ Könyvelő vagy? Segítünk megtalálni azokat az ügyfeleket, akiknek rád van szüksége!

Használd ki ezt az időszakot és szerezz új ügyfeleket

A katás változások hatására megnőtt a kereslet a könyvelői szolgáltatásokra. Ha bővítenéd az ügyfélkörödet a Bookeepie megoldásával gyorsan és egyszerűen megválogathatod, hogy milyen ügyfelekkel, milyen típusú munkákon szeretnél dolgozni. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a felületre, elkészíteni a könyvelői adatlapod, és fogadni az új ügyfeleidet. Most Számlázz.hu-s könyvelőként 10% kedvezményben is részesülsz. A kedvezmény érvényesítéséhez használd a SZAMLAZZ15 partner kódot a regisztráció első lépésében.