Számlázási fiók kezdő beállításai, első lépések

Hol tudok logót feltölteni?

A beállítások oldal tetején néhány kattintással feltölthető a logó fájl.

Ha a regisztráció során még nem állítottál be céglogót, akkor a Beállítások / Fiók beállításai menüpontba lépve az oldal tetején feltölthetsz egyet, amely a feltöltést követően kibocsátott számlákon lesz látható. Szürkeárnyalatos és színes logó is egyaránt megfelelő.

logofeltoltes


A logó fájl típusa jpeg, jpg, png vagy gif lehet.

logó fájlmérete lehetőség szerint ne legyen nagyobb, mint 50 kilobájt, hiszen ez a méretnövekedés minden egyes számlánál megjelenik. Új számlakép esetén a logót egy 32x20 mm-es területre helyezzük el, s ehhez egy 400x250 px méretű PNG fájlt hozunk létre a feltöltött fájlból.

Új számlakép esetén a számla domináns színét a logó jellemző színéből kalkuláljuk. Amennyiben ezzel a színnel nem vagy elégedett, és szeretnéd a számlakép színét módosítani, akkor további információért kattints ide.

Ha számlázási fiókodból eltávolítod a feltöltött logót, az a korábban kiállított számlákra nem lesz hatással (azokon újranyomtatáskor továbbra is megjelenik majd a korábbi logó).

Amennyiben meglévő logódat szeretnéd lecserélni, a fenti menüpontban a logóra húzva a kurzort válaszd a kuka ikont, majd ugyanitt a korábbi leírás alapján feltöltheted az új logót.