Banki integrációk, Autokassza

Magnet Bank autokassza összekapcsolás

Magnet Bankos bankszámládat és a Számlázz.hu ügyfélfiókodat néhány egyszerű lépéssel össze tudod kötni, hogy a tranzakciók és számláid automatikusan szinkronizálódjanak.

1. Jelentkezz be Számlázz.hu fiókodba!

2. Kattints a Beállítások - Fiók beállításai menüpontra!

3. A Bankszámláim menüpontban add meg MagNet Bankos bankszámlaszámod, majd kattints a "Mentés" gombra. A felugró ablakban azonnal megkezdheted az összekapcsolást a "Kapcsolódom" gombra kattintva. Ha korábban már megadtad a bankszámlaszámodat, akkor ezt a lépést kihagyhatod, jöhet a következő pont.

4. Az Autokassza (banki integrációk) menüponton belül a Magnet Bankos számlaszám alatt kattints az "Összekapcsolom", majd a "Kapcsolódj most" gombra!

5. Az aktiváló kód megszerzéséhez lépj be a MagNet Bankos netbankba (felhasználóneveddel és jelszavaddal)!

6. Az sms-ben kapott megerősítő kód segítségével jelentkezz be!

7. Válaszd ki az engedélyezni kívánt bankszámlát!

8. A rendszer ezután visszairányít a Számlázz.hu felületére, ahol látható lesz az aktív kapcsolat. 

9. Számlázz.hu-s fiókod készen áll az adatok fogadására, amit az Autokassza menüpontban zöld pipa jelez a bankszámlaszámod mellett. Hamarosan megjelennek a banki tranzakcióid a fiókodban a Bank - Banki tranzakciók menüpontban.

Az összekötés folyamatát lépésről lépésre bemutatja alábbi videónk is: 

 

Az autokassza kapcsolat érvényességét 90 naponta kell megújítani.
A kapcsolat érvényességének lejárata előtt 8 nappal emlékeztető értesítőt küldünk, amit a lejárat előtt két nappal megismétlünk, amelyben leírjuk a megújításhoz szükséges teendőidet. 

A kapcsolatot érdemes megújítani még a lejárat előtt. Először bontani kell a kapcsolatot, majd ismét összekapcsolni bankszámládat a Számlázz.hu-s felhasználói fiókoddal úgy, ahogy azt az első alkalommal tetted. A kapcsolat megújítását az Autokassza menüpontban kezdeményezheted, ahol megtalálod az lejárati dátumot is. A megújítástól számítva újabb 90 napig lesz érvényes a banki kapcsolat.

Amennyiben a kapcsolat lejárt, és a lejárat dátumát követően újítod meg az autokasszát, a köztes időszak tranzakciói is megjelennek majd a fiókodban, és a párosítás is megtörténik utólag, amennyiben az inaktív napok száma nem több 90 napnál. A tranzakciók adatait tehát 90 napra visszamenőleg hívjuk le, így ha az inaktív időszak ennél hosszabb, akkor egyes tranzakciók nem lesznek elérhetőek a Számlázz.hu-s fiókban.

 

integracio_banner_1200x314