Digitális faktoring

Mennyibe kerül a faktoring szolgáltatás?

A faktoring szolgáltatás Számlázz.hu előfizetéssel, külön díj ellenében vehető igénybe.

A faktoring szolgáltatás Számlázz.hu #start, #digital és #profi előfizetés birtokában vehető igénybe, külön díj ellenében.

A faktorálás pontos díjairól a Flexibill ajánlatában tudsz tájékozódni, amelyet abban az esetben kérhetsz, ha állítottál ki a faktorálási feltételeknek megfelelő számlát.

flexibill

Ezen az oldalon előzetes kalkulációt tudsz készíteni arra vonatkozóan, hogy a te specifikus esetedben nagyjából milyen összegekkel kell majd számolnod. A kalkuláció nem minősül ajánlattételnek, a Flexibill díja függ faktorálandó számláid bruttó értékétől és lejárati idejétől, valamint a BUBOR-tól (Budapesti Bankközi Forint Hitelkamatláb).

Egy példa: 

Egy 1 millió forintos számla faktorálásakor 900.000 Ft-ot azonnal átutal neked a Flexibill. A fennmaradó összeg folyósítása akkor történik meg, amikor a vevőd az 1 millió forintos tartozását rendezte a Flexibill felé. Ekkor a maradék 100.000 Ft-ból levonásra kerül a faktorálási költség és a kamat – tegyük fel, hogy ez összesen 3%, azaz 30.000 Ft –, te pedig további 70.000 Ft-ot kapsz kézhez.


integracio_banner_1200x314