Fizetési kérelem

Mi a fizetési kérelem?

Könnyebb, gyorsabb és pontosabb átutalást támogató szolgáltatás.

Amennyiben előfizetésed díjának rendezésekor átutalásos fizetési módot választasz, és olyan bankszámlát rögzítettél fiókodban, mely képes fizetési kérelem fogadására, akkor bankszámládra fizetési kérelmet tudunk küldeni!

Amennyiben több olyan bankszámla van rögzítve számlázási fiókodban, mely képes a fizetési kérelem fogadására, akkor kiválaszthatod, hogy melyikről szeretnéd kiegyenlíteni a díjat.

fizker_v21_screen_2022-07-05_14-44

A fizetési kérelemnek köszönhetően netbankodba vagy mobilbankodba belépve néhány kattintással, hibamentesen ki tudod egyenlíteni Számlázz.hu-s szolgáltatásod díját anélkül, hogy az utalási adatokat meg kellene adnod. A kérelem jóváhagyását követően bankod másodperceken belül elindítja az utalást.

Fizetési kérelmet az alábbi bankoknál vezetett bankszámlák esetén tudsz fogadni:

Terveink között a fizetési kérelmet fogadni tudó bankok listájának bővítése is szerepel, azonban nem minden bank esetében érhető el ez a szolgáltatás.

  • A Számlázz.hu az alábbi bankszámláról küldi fizetési kérelmét:
    KBOSS.hu Kft., K&H Bank Zrt., 10401055-50526969-55531007
  • A fizetési kérelemben, az átutalandó összeget mindig forintban határozzuk meg.
  • A fizetési kérelem önmagában nem jár pénzmozgással, a kérelem teljesítése minden esetben a jóváhagyásoddal történik meg.

Amennyiben nem a fizetési kérelem elfogadásával, hanem egyéb fizetési mód segítségével szeretnéd rendezni a díjat, akkor a netbankban egyszerűen csak utasítsd el a fizetési kérelmet. Ezután számlázási fiókodba belépve a neked megfelelő egyéb fizetési mód kiválasztásával tudod rendezni a díjat.

A fizetési kérelemről a Magyar Nemzeti Bank oldalán részletes információkat is találsz.