Felhasználó beállításai

Mi a különbség a demó- és a tesztfiók között?

A demó fiók bárki számára elérhető, míg a teszt fiók privát hozzáférést biztosít egy teszt, tehát nem éles számlázási felülethez.

👉 A demófiókot itt éred el.

A demófiókban megismerkedhetsz a felülettel, illetve megnézhet a(z):
- a funkciókat,
- a beállítási lehetőségeket,
- a számlaszerkesztő kinézetét,
- az elérhető számlaképeket,
- stb.

Kipróbálhatod a(z):
- számlakészítést, 
- logó feltöltést
- partner és termék listákat,
- lekérdezési listákat,
- készíthetsz számlát,
-stb.


A fentiek által egy körülbelüli képet kapsz a Számlázz.hu működéséről. A demó fiókban a  #start csomagot aktiváltuk, mellyel legtöbb funkciót kipróbálhatod.
Kipróbálhatod a Számla Agentet, vagyis az automatikus számlakibocsátást is, a Vezérlőpult alján található Számla Agent kulcs külső rendszerben történő megadásával.

Figyelem! A demófiókban kiállított bizonylatokat a többi felhasználó is látja, és rendszerünk a nap végén törli a demó fiók adatait, így sok más (leendő) felhasználóval „együtt” próbálgathatod a programot.

Ha valóban ki szeretnéd próbálni a funkciókat, de nem szeretnéd, hogy az adatokat más is lássa, esetleg partnereket töltenél fel, vagyis megnéznéd, hogy hogyan fog működni a rendszer valójában, akkor, amikor majd élesben is használod, akkor a tesztfiókot javasoljuk. A tesztfiókkal szintén kipróbálhatod a Számla Agentet is. A tesztidőszakban nem megy ki semmilyen adat a fiókodból. Erre az időszakra -amennyiben #free csomagban vagy és még nem fizettél elő egyik szolgáltatáscsomagunkra sem- #profi szolgáltatáscsomagot állítunk be neked, így minden lehetséges funkcióhoz hozzáférsz, ami a Számlázz.hu-ban elérhető. A tesztfiók beállításáról részletesen itt olvashatsz.

Ha még mindig nem tudsz dönteni, és ennél is bővebben szeretnél olvasni erről a témáról, akkor blogunkon megtalálod az erre vonatkozó bejegyzésünket.