Felhasználó beállításai

Mi a különbség a demó- és a tesztfiók között?

A demó fiók bárki számára elérhető, míg a teszt fiók privát hozzáférést biztosít egy teszt, tehát nem éles számlázási felülethez.

A demófiókot itt éred el. A demófiókban megnézheted a felületet, a funkciókat, a beállítási lehetőségeket, hogy néz ki a számlakészítő, a számlakép, és egy körülbelüli képet kapsz a Számlázz.hu működéséről. A próbafiók alapbeállítása a #start csomag, így ennek a szolgáltatáscsomagnak a funkcióit látod. A demófiókban kipróbálhatod a Számla Agentet, vagyis az automatikus számlakibocsátást is, a Vezérlőpult alján található Számla Agent kulcs megadásával.

Figyelem! A demófiókban kiállított bizonylatokat a többi felhasználó is látja, és rendszerünk a nap végén törli a demó fiók adatait, így sok más (leendő) felhasználóval „együtt” próbálgathatod a programot.

Ha valóban ki szeretnéd próbálni a funkciókat, de nem szeretnéd, hogy az adatokat más is lássa, esetleg partnereket töltenél fel, vagyis megnéznéd, hogy hogyan fog működni a rendszer valójában, akkor, amikor majd élesben is használod, akkor a tesztfiókot javasoljuk. A tesztfiókkal szintén kipróbálhatod a Számla Agentet is. A tesztidőszakban nem megy ki semmilyen adat a fiókodból. Erre az időszakra -amennyiben #free csomagban vagy és még nem fizettél elő egyik szolgáltatáscsomagunkra sem- #profi szolgáltatáscsomagot állítunk be neked, így minden lehetséges funkcióhoz hozzáférsz, ami a Számlázz.hu-ban elérhető. A tesztfiók beállításáról részletesen itt olvashatsz.

Ha még mindig nem tudsz dönteni, és ennél is bővebben szeretnél olvasni erről a témáról, akkor blogunkon megtalálod az erre vonatkozó bejegyzésünket.