API interfész, Számla Agent

Mi a Számlázz.hu PARK?

A Számlázz.hu PARK-ban vállalkozók digitális fejlődését támogatjuk: cégek és vállalkozások digitális eszköztárához adunk infót, tudást, tapasztalatot, a Számlázz.hu és az azzal integrált felhőmegoldások ökoszisztémája alapján.

Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja (azaz a PARK) egy olyan eszköztár, ahol okosautomatizmusokat és a használatukhoz szükséges digitális gondolkodásmódot adunk át. 

A Számlázz.hu integrált megoldásaival pedig összelegózhatod a számodra ideális rendszert, hogy mind saját, mind kollégáid napi munkáját lényegesen egyszerűbbé, sikeresebbé, változásállóbbá tedd.

A Számlázz.hu PARK alapítói:

 

 Innonest

  • Innonest – Papírmentes vállalkozás, online ügyvitel, készlet- és raktárkezelés mikro- és kisvállalkozásoknak


QUiCK
  • QUiCK – Pénzügyi- és számlanyilvántartó kkv-knak, adózást támogató digitális megoldás alanyi adómentes egyéni vállalkozóknak


szamlazzhu_logo_fekvo_narancs

  • Számlázz.hu – Online számlázás, pénzügyi technológiák, okosautomatizmusok


A PARK weboldalán található cikkekben és a kapcsolódó Facebook csoportban az alapítók és független szakértőink olyan digitális eszközöket, okos üzleti automatizmusokat, trendeket, lehetőségeket, alkalmazásokat mutatnak, melyek cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és érdeklődő számára hasznosak és érdekesek lehetnek.

integracio_banner_1200x314