API interfész, Számla Agent

Mi a Számlázz.hu PARK?

A Számlázz.hu PARK-ban vállalkozók digitális fejlődését támogatjuk: cégek és vállalkozások digitális eszköztárához adunk infót, tudást, tapasztalatot, a Számlázz.hu és az azzal integrált felhőmegoldások ökoszisztémája alapján.

Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja (azaz a PARK) egy olyan eszköztár, ahol okosautomatizmusokat és a használatukhoz szükséges digitális gondolkodásmódot adunk át. 

A Számlázz.hu integrált megoldásaival pedig összelegózhatod a számodra ideális rendszert, hogy mind saját, mind kollégáid napi munkáját lényegesen egyszerűbbé, sikeresebbé, változásállóbbá tedd.

A Számlázz.hu PARK alapítói:

 

 Innonest

  • Innonest – Papírmentes vállalkozás, online ügyvitel, készlet- és raktárkezelés mikro- és kisvállalkozásoknak


QUiCK
  • QUiCK – Pénzügyi- és számlanyilvántartó kkv-knak, adózást támogató digitális megoldás alanyi adómentes egyéni vállalkozóknak


szamlazzhu_logo_fekvo_narancs

  • Számlázz.hu – Online számlázás, pénzügyi technológiák, okosautomatizmusok


A PARK weboldalán található cikkekben és a kapcsolódó Facebook csoportban az alapítók és független szakértőink olyan digitális eszközöket, okos üzleti automatizmusokat, trendeket, lehetőségeket, alkalmazásokat mutatnak, melyek cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és érdeklődő számára hasznosak és érdekesek lehetnek.