Katás vállalkozásoknak, Autokata

Mi az autokata?

Olvastam a katásokat segítő programról, az autokatáról. Pontosan mit tud ez a szoftver?

Az autokata az első hazai automatikus könyvelési megoldás katás, Számlázz.hu-s vállalkozóknak: mert katázni mostantól tényleg egyszerű! :)

Miért is? A szolgáltatás tartalmazza a pontos kata keretnyilvántartást, a bevételi nyilvántartás automatikus vezetését, a könyvelési bizonylatok feltöltését, feldolgozását, tárolását és a jogszabályoknak megfelelő digitális archiválását, ráadásul a kata bevallást is néhány perc alatt elkészíti.

A rendszer automatikusan figyelmeztet, ha katás teendőd van, így a fontos határidőket nem fogod elmulasztani. De nemcsak a határidőkre figyelmeztet: amennyiben fontos jogszabályváltozás van, szintén értesülni fogsz róla. 

Bármilyen katás, vállalkozói vagy adózással kapcsolatos kérdés esetén az autokata Tudáscentrumában találsz választ, amely a legnagyobb hazai ingyenes katás tudástár, folyamatosan frissülő szabályokkal, mindenki számára világosan, érthetően. Ha esetleg nem találsz választ a Tudáscentrumban, akkor az ügyfélszogálat fog segíteni neked: kata szakértők dolgoznak azért, hogy minél gyorsabb és minél alaposabb választ kaphass a kérdéseidre.  

Vállalkozásindítás esetén is megkönnyíti a kezdő vállalkozók életét, mert mindenben támogatást nyújt, folyamatosan tájékoztat a teendőidről, így nem kell fejben tartanod a határidőket. Tudj meg mindent az autokata szolgáltatásról itt!

Az autokatát itt tudod bekapcsolni Számlázz.hu fiókodban: 

autokata_katas_vallalkozas_alapok