Digitális faktoring

Mit kell tudni a digitális faktoring szolgáltatásról?

Digitális faktoring szolgáltatásunkkal pénzre válthatók a számlák szinte azonnal.

👉 Mi a faktoring?

A faktoring egy előfinanszírozási forma, melynek keretében egy külső cégnek (partnerünk a BÁV Faktor által életre hívott Flexibill) eladod a még nem lejárt számláidat – vagyis finanszírozást kérsz rájuk –, ők kifizetik neked a számla értékének legnagyobb részét. Így nem kell kivárnod, hogy a vevőid ténylegesen fizessenek, ők a faktorcég felé rendezik számlát annak lejártakor.

Ha szeretnéd, hogy a számlád ellenértéke hamarabb kiegyenlítésre kerüljön, érdemes a faktoring szolgáltatáson keresztül finanaszírozást kérned Számlázz.hu fiókodból. Azon a vevők számláit faktorálhatod, akiket a keretszerződésben megjelöltél. A szerződésben meghatározott limit erejéig a Flexibill a számla bruttó összegének 90%-át előfinanszírozza a neked, majd miután a vevőd kiegyenlítette a számlát a faktorálási díjjal csökkentett  fennmaradó összeget is megkapod.

👉 Mit kell tudni a Flexibillről és a BÁV Faktorról?

A Flexibill egy digitális faktoring szolgáltatás, melyet a BÁV Faktor hoz el neked, a Számlázz.hu partnereként. A Flexibillen keresztül a BÁV Faktor 100%-ig digitálisan finanszírozza meg a vállalkozásod aktív számláit, így nem kell hónapokat várnod, amíg a vevőid fizetnek.

A BÁV Faktor Zrt. a Flexibill anyavállalata, amely az MNB engedélyével rendelkezik a számlák faktorálására. A BÁV Faktor a legnagyobb hazai bankfüggetlen faktorcég, 15 éves tapasztalattal rendelkezik.


Tudj meg többet digitális faktoring szolgáltatásunkról »

integracio_banner_1200x314