Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)

QUiCK - Céges pénzügyeid egy helyen

A QUiCK rendszer számos automatizmussal nyújt segítséget a számlák adatainak feldolgozásában, pénzügyi feladatok ellátásában a #start, #digital és #profi Számlázz.hu felhasználóknak.

Miért éri meg #profi csomagot választani?
A Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját használók részére integráltan érhető el a QUiCK rendszer, ahová a számlaadatokat valós időben adjuk át, melyekkel további műveletek végezhetőek az ott rendelkezésre álló automatizmusok segítségével.
 
quick_logo
Mi a QUiCK? 
Egy Számlázz.hu-val szoros integrációban működő mini pénzügyi alkalmazás, amivel egy helyen kezelheted összes számládat, utalásaidat, szállítói és vevői kintlévőségeidet, sőt akár bér- és adófizetési kötelezettségeidet is. 

"Számláim ott vannak a Számlázz.hu-ban is, mivel több ennél a QUiCK?"  
Ha #profi csomaggal rendelkezel és a Számlaverzumot is bekapcsoltad, akkor minden kimenő és bejövő belföldi számlád (adata) megtalálható a fiókban.
A QUiCK-ben ezeken felül például külföldi számlákat is gyűjthetsz, a belföldi számlákhoz pedig automatizáltan számlaképet rendelhetsz. A számlákhoz költség vagy bevétel kategóriák kapcsolhatóak, amik növelik az átláthatóságot.


"Milyen automatizmusok gyorsítják a pénzügyi adminisztrációmat a QUiCKben? "

A számos elérhető automatizmusból kettőt emelnénk ki:

  • Autoscan
    Ez egy optikai karakterfelismerésre és gépi tanulásra alapozott módszertan, ami segít, hogy a QUiCK-be küldött számlaképekből számlaadatok jöjjenek létre, maguktól kategorizálódjanak, és ezáltal kevesebb adatrögzítési feladatod legyen. Az autoscan felelős többek között azért is, hogy a QUiCKbe küldött belföldi számlaképek és NAV-tól szinkronizált számlaadatok egymásra találjanak

  • Utaláskönnyítés és utalási csomagok
    Ennek segítségével fizetetté tehetsz a QUiCKben szállítói számlákat. De nem csak erről van szó. Ha a QUiCKben fizetetté teszel egy számlát, vagy akár bér- és járulék kiadást utalási csomaggal, akkor számos hazai bank által elfogadott formátumban le is töltheted ezeket a csomagokat és importálhatod saját netbankodba, ezzel gyorsítva a utalásokkal kapcsolatos fájdalmas rögzítési feladatokat. 

"Emailben is beküldhetek számlát a QUiCKbe?"
Természetesen igen. Ehhez a QUiCK egy személyre szabott alias email címet generál, melyre kérheted partnereidtől a számlaküldést.

"Mennyibe kerül a QUiCK? "
A QUiCK három előfizetői csomaggal rendelkezik, melyekről részletes információt ide kattintva találsz. (A QUiCK-hez #start, #digital vagy #profi csomagra van szükség!)

"Hol lehet megtanulni a QUiCK használatát? "
Segítségedre lehet a QUiCK tudástára, a QUiCKIPEDIA, valamint a QUiCK szakmai ügyfélszolgálatának munkatársai által készített rövid videók is. 
 
"Van próbaidőszak?" 
Igen, minden QUiCK fiókhoz jár 30 nap próbaidő. (Fontos! Számlázz.hu #free csomagból nem lehet QUiCK fiókot regisztrálni, így a próbaidőszak sem elérhető!)
Abban az esetben, ha nem a Számlázz.hu #profi csomagját használod, mely a QUiCK teljeskörű funkcionalitását lehetővé teszi, a regisztrációtól számított 30 napig (a próbaidőszak alatt) a #start és #digital csomagok mellé megkapod a QUiCK kipróbálásához/használatához szükséges Számlázz.hu #profi funkciókat (pl. Számlaverzum, melyet a Beállítások / Fiók beállításai / NAV online adatkapcsolat menüponton belül tudsz bekapcsolni. Így kipróbálhatod a két rendszer együttműködését.)
 

Fontos!

30 nap elteltével a QUiCK fiók fizetőssé válik, és Számlázz.hu #start, #digital vagy #profi előfizetés szükséges ahhoz, hogy a próbaidőszak leteltével is élvezhesd a QUiCK nyújtotta automatizmusokat, és a két rendszer kapcsolatából adódó előnyöket. A teljes QUiCK kényelem érdekében pedig azt javasoljuk, hogy válaszd #profi csomagunkat! 

💡 Tudtad? 

A QUiCK nemcsak a társas vállalkozások pénzügyi adminisztrációs feladatait könnyíti meg, hanem az egyéni vállalkozásoknak is adózási támogatást nyújt!

 

Társas vállalkozás vagy és többet megtudnál a QUiCK-ről? 

Katás, átalányadós vagy vszja szerint adózó egyéni vállalkozó vagy és érdekel, számodra mit tud nyújtani a QUiCK (és a Keret- és adófigyelőnk)? 

 

integracio_banner_1200x314