Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)
  1. Gyakori kérdések
  2. Integrációk / API
  3. Költségnyilvántartás társas vállalkozásoknak (QUICK)

QUiCK - Céges pénzügyeid egy helyen

A QUiCK rendszer számos automatizmussal nyújt segítséget a számlák adatainak feldolgozásában, pénzügyi feladatok ellátásában a #profi Számlázz.hu felhasználóknak.

A Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját használók részére integráltan érhető el a QUiCK rendszer, ahová a számlaadatokat valós időben adjuk át, melyekkel további műveletek végezhetőek az ott rendelkezésre álló automatizmusok segítségével.
 
quick_logo
Mi a QUiCK? 
Egy Számlázz.hu-val szoros integrációban működő mini pénzügyi alkalmazás, amivel egy helyen kezelheted összes számládat, utalásaidat, szállítói és vevői kintlévőségeidet, sőt akár bér- és adófizetési kötelezettségeidet is. 

"Számláim ott vannak a Számlázz.hu-ban is, mivel több ennél a QUiCK?"  
Ha #profi csomaggal rendelkezel és a Számlaverzumot is bekapcsoltad, akkor minden kimenő és bejövő belföldi számlád (adata) megtalálható a fiókban.
A QUiCK-ben ezeken felül például külföldi számlákat is gyűjthetsz, a belföldi számlákhoz pedig automatizáltan számlaképet rendelhetsz. A számlákhoz költség vagy bevétel kategóriák kapcsolhatóak, amik növelik az átláthatóságot.


"Milyen automatizmusok gyorsítják a pénzügyi adminisztrációmat a QUiCKben? "

A számos elérhető automatizmusból kettőt emelnénk ki:

  • Autoscan
    Ez egy optikai karakterfelismerésre és gépi tanulásra alapozott módszertan, ami segít, hogy a QUiCK-be küldött számlaképekből számlaadatok jöjjenek létre, maguktól kategorizálódjanak, és ezáltal kevesebb adatrögzítési feladatod legyen. Az autoscan felelős többek között azért is, hogy a QUiCKbe küldött belföldi számlaképek és NAV-tól szinkronizált számlaadatok egymásra találjanak

  • Utalási csomagok
    Ennek segítségével fizetetté tehetsz a QUiCKben szállítói számlákat. De nem csak erről van szó. Ha a QUiCKben fizetetté teszel egy számlát, vagy akár bér- és járulék kiadást utalási csomaggal, akkor számos hazai bank által elfogadott formátumban le is töltheted ezeket a csomagokat és importálhatod saját netbankodba, ezzel gyorsítva a utalásokkal kapcsolatos fájdalmas rögzítési feladatokat. 

"Emailben is beküldhetek számlát a QUiCKbe?"
Természetesen igen. Ehhez a QUiCK egy személyre szabott alias email címet generál, melyre kérheted partnereidtől a számlaküldést.

"Mennyibe kerül a QUiCK? "
A QUiCK három előfizetői csomaggal rendelkezik, melyekről részletes információt ide kattintva találsz. 

"Hol lehet megtanulni a QUiCK használatát? "
A QUiCK tudástára itt érhető el, valamint segítségedre lehetnek a 2 perces videók is a használattal kapcsolatban.
 
"Van próbaidőszak?" 
Igen, minden QUiCK fiókhoz jár 30 nap próbaidő.
Abban az esetben, ha sosem volt Számlázz.hu-s #profi csomagod, mely elérhetővé tenné a QUiCK integrációt, 30 napig mi is adunk egy speciális jogot Számlázz.hu-s fiókodnak, mellyel kipróbálhatod a két rendszer együttműködését.
 

Fontos! 30 nap elteltével a QUiCK fiók fizetőssé válik, és a Számlázz.hu-ban #profi előfizetésre szükséges váltani ahhoz, hogy továbbra is élvezhesd a QUiCK nyújtotta automatizációkat, és a két rendszer kapcsolatából adódó előnyöket.

 

Ha bővebb információt szeretnél a QUiCKről, kattints ide.