Felhasználó beállításai

Tippek sikertelen bejelentkezés esetére

Az adatok pontos megadása, a böngésző naprakészen tartása is elengedhetetlen a sikeres bejelentkezéshez.

Számos apró buktatója lehet egy rendszerbe történő bejelentkezésnek. Adunk néhány tippet ahhoz, hogy mit érdemes figyelembe venned a Számlázz.hu-ba történő belépés során.
Megfelelő e-mail cím és helytelen jelszó megadása esetén rendszerünk e-mailt küld sikertelen bejelentkezésről. Ellenőrizd, hogy megfelelő jelszót adtál-e meg!

  • Helytelen e-mail cím megadása esetén a rendszer nem fogja tudni beazonosítani a számlázási fiókot, ezért e-mail értesítést nem tud küldeni. Javítsd az e-mail címet!
  • Böngészőben tárolt bejelentkezési adat esetén, ha a belépés sikertelen, érdemes ellenőrizni a mentett adatok helyességét vagy helyette végig kézzel írd be az e-mail címet, hogy biztosan a megfelelőt add meg.
  • Ügyelj a használt böngésző naprakészen tartására, valamint ha elavult böngészőt használsz (például Internet Explorer), akkor javasoljuk annak cseréjét a Chrome vagy Firefox böngészők valamelyikének legfrissebb verziójára.
  • Elfelejtett jelszó esetén a bejelentkezési oldalon az “Elfelejtetted a jelszavad?” funkcióval segítünk létrehozni új jelszót. A kapott e-mailben kattints a hivatkozásra és add meg az új jelszavadat.

elfelejtettjelszo

  • Abban az esetben, ha a regisztrációt Google vagy Facebook profillal végezted el, akkor belépéskor a bejelentkezési oldal jobb felén az ennek megfelelő bejelentkezési típust kell választanod. Fontos, hogy ekkor a használt fiók jelszavát kell megadnod és elfelejtett jelszó esetén a Google vagy Facebook rendszerben szükséges új jelszót igényelned.

belepesgooglefb

  • Amennyiben a bejelentkezési oldalon nem látod a Facebook vagy Google fiók belépési lehetőséget kérjük, hogy az itt leírt módon járj el.
  • Abban az esetben, ha a böngésződben mentett jelszóval nem tudsz belépni valami miatt javasoljuk, hogy elsőként töröld a mentett jelszót, majd ezután kérj jelszóemlékeztetőt. Mentett jelszó törlésének hiányában a böngésző nem fogja azonnal felajánlani a mentett jelszó frissítését csak a következő bejelentkezésnél, amikor a mentettől eltérő új jelszóval lépsz be. Ez amiatt van, mert a jelszóemlékeztető e-mailből mi azonnal bejelentkeztetünk, ami kikerüli a böngésző jelszófrissítő működését. Emiatt fontos, hogy új jelszó kérése után akár azonnal lépj is ki, majd jelentkezz be újra az új jelszóval, hogy a böngészőben frissüljön a jelszó, ha azt mégsem törölted volna.

A fenti felsorolás a teljesség igénye nélkül készült. A leírtaktól eltérő, egyedi esetek is előfordulhatnak.

Amennyiben a fenti javaslatok segítségével sem tudtál bejelentkezni, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!