Online könyvelőprogram, SMARTBooks

SMARTBooks Könyvelés integráció

A SMARTBooks webes, felhőalapú, havidíjas könyvelési, illetve pénzügyi rendszer. Hogyan működik a Számlázz.hu adatkapcsolat a SMARTBooks-al?

Bővebb információkat a SMARTBooks honlapján találsz. A SMARTBooks rendszeren keresztül a digitalizált ügyviteli folyamatok is elérhetővé váltak.

A rendszert bárki használhatja, aki regisztrál. A SMARTBooks Könyvelést könyvelőknek, könyvelőirodáknak ajánljuk. A SMARTBooks Business kisebb vállalkozások pénzügyeinek kezelésére alkalmas.

Számlázz.hu - SMARTBooks adatkapcsolat

A SMARTBooks és Számlázz.hu fiókjaid összekapcsolását követően Számlázz.hu rendszerben létrehozott vevő és szállító számlák, valamint a számlák partner adatai automatikusan megjelennek a SMARTBooks rendszerben, a megadott kontírozás adatokkal. A szinkronizáció 3 percenként történik.

Milyen adatok érkeznek a Számlázz.hu fiókodból?

A Számlázz.hu rendszerben létrehozott vevői számlák és a hozzájuk tartozó számlaképek.
A Számlázz.hu felhasználók között létrejött szállítói számlák és a hozzájuk tartozó számlaképek.
A számlák partner, dátum, deviza, tételadatai, vevő számlák esetén a Számlázz.hu-ban beállított kontírozással rögzítve.
Autokassza használat esetén a banki tranzakciók adatai.

Hogyan tudom a Számlázz.hu könyvelői fiókomat (könyvelői hozzáférést) összekapcsolni a SMARTBooks rendszereivel?

Amennyiben még nincs összekapcsolva a SMARTBooks rendszered a Számlázz.hu fiókoddal, több helyről is kezdeményezheted azt.

  1. Automatikus csatlakozással a SMARTBooks weboldal profil felületről
  2. Automatikus csatlakozással a SMARTBooks rendszer könyvelt cégek menüpontjában

1) Automatikus csatlakoztatás – SMARTBooks weboldal profil oldalon
A SMARTBooks fiókba történő belépés után a Profil oldalon találod az Összekötöm a Számlázz.hu-val gombot (könyvelt cégek felett).
Erre a gombra kattintva, majd a Számlázz.hu fiókodba belépve hozzáférést engedélyezel a Számlázz.hu fiókodban kezelt cégekhez.
Ezt követően a Profil oldalon megjelenő cégeknek a Könyvelném gombbal hozhatsz létre munkaterületet a SMARTBooks rendszerben.

2) Automatikus csatlakoztatás – SMARTBooks-ban
A SMARTBooks-ban a profil ikonra kattintás után megjelenő Könyvelt cégek menüpontban elérhető a Cég csatlakoztatása (Számlázz.hu) gomb, mellyel a Számlázz.hu fiókodba belépve hozzáférést engedélyezel a Számlázz.hu fiókodban kezelt cégekhez. Ezt követően a rendszer automatikusan megjeleníti azon cégek listáját, melyeket a Számlázz.hu-ban kezelsz.
Az itt megjelenő cégeknek új munkaterületet hozhatsz létre a SMARTBooks rendszerben a Kiválasztott cég hozzáadása gombbal.

integracio_banner_1200x314