API interfész, Számla Agent

Számla Agent (automatikus számlázás) költsége

A Számla Agent, az előfizetői csomagoktól külön, sávos díjazással elérhető szolgáltatás.

Az Számlázz.hu rendszerében elérhető szolgáltatáscsomagok díja az abban található funkciók elérését biztosítja. A csomagokban elérhető egyes funkciókról ide kattintva olvashatsz bővebben.
A Számla Agent szolgáltatással az automatikus számlázást, illetve nyugta kiállítást tudod megvalósítani, ha egy külső rendszerrel (webshop, weboldal, egyéb üzleti alkalmazás) kapcsolod össze Számlázz.hu-s fiókodat. Ez tehát egy kiegészítő szolgáltatás, amely bármelyik szolgáltatáscsomag mellett külön díjért vehető igénybe.

Fontos, hogy ez egy használati alapú szolgáltatás, nem előfizetéses rendszerben érhető el. Ez azt jelenti, hogy csak akkor szükséges fizetned érte, ha valóban használod.


A havidíj utólag fizetendő, az előző hónapban elkészített bizonylatok darabszáma alapján.

A szolgáltatás az alábbi sávos díjazással érhető el:
0 számla: nincs  díj
havi 1 - 50 számla között                                   1 905 Ft (1.500 Ft/hó+áfa)
havi 51 - 3.000 számla között                            6 350 Ft (5.000 Ft/hó+áfa)
havi 3.001 - 10.000 számla között                     9 525 Ft (7.500 Ft/hó+áfa)
havi 10.001 - 30.000 számla között                  11 430 Ft (9.000 Ft/hó+áfa)
havi 30.001 - 100.000 számla között                19 050 Ft (15.000 Ft/hó+áfa)
havi 100.001 - 300.000 számla között              35 560 Ft (28.000 Ft/hó+áfa)

A Számla Agent által létrehozott e-számla ára 6 Ft/db (5 Ft+áfa/db) a fenti, sávos rendszerhasználati díjakon felül, szolgáltatáscsomagtól függetlenül. Az e-számlákból összegyűlt egyenleget a Számla Agent díjával együtt kiszámlázza rendszerünk. Az egyenlegről további információt itt találsz.

Minden hónap első napján megvizsgáljuk, hogy az előző hónapban milyen mennyiségben készült bizonylat a Számla Agent használatával. Ezt követően egy díjbekérőt fogsz kapni, mely alapján a díjat át tudod utalni, vagy a fiókod Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontjában kezdeményezheted a bankkártyával történő kiegyenlítést.

Abban az esetben, ha az éles Számlázz.hu fiókod és a külső rendszer összekapcsolását már elvégezted számolni kell azzal, hogy már a tesztelés céljával létrehozott bizonylat is beleszámít a költségekbe. Nem ellenőrizzük, hogy valós gazdasági esemény van-e a számlakiállítás mögött.

Amennyiben úgy látod, hogy szükség van a kapcsolat tesztelésére ezt két módon teheted meg:

  • állítsd meglévő fiókodat teszt üzembe, ha még nem számláztál, és nem kötötted össze azt a NAV Online számla rendszerével

    vagy
  • meglévő fiókod mellé hozz létre második fiókot, amit tesztbe tudsz állítani (korlátlan ideig fenntartható).

A teszt üzem bekapcsolásáról, teszt fiók létrehozásáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Teszt fiókban történő automatikus számlázásért nem számolunk fel díjat sőt, még a #profi csomag funkcióit is biztosítjuk díjmentesen a tesz idejére.