Fizetési módok

Hogyan kapom meg az előfizetésemről a számlát?

A Számlázz.hu rendszere mindig csak sikeres fizetés után állít ki számlát, az összeg beérkezésének napján a fizetés módjától függetlenül.

👉  Fizetési módok

  • bankkártya
    A biztonságos fizetés érdekében átirányítunk a  fizetési szolgáltató oldalára.
  • átutalás
    Díjbekérő e-mailt küldünk (nem külön díjbekérő PDF-et), amiben szerepel minden utaláshoz szükséges információ.
  • Paypal
    Átirányítunk a PayPal felületére.

 

Amint beérkezik az összegszámlánkra, a számla automatikusan elkészül és számlaértesítőt is küldünk. A rendszer használatáról készült számlákat bármikor eléred fiókodban is a Számla - Bejövő számláim menüpontjába.

A szolgáltatásod előfizetéséről szóló számlákat nem csatolmányként kapod meg tőlünk e-mailben, hanem a számlaértesítőben található hivatkozáson keresztül éred el.
Amennyiben #start vagy #digital csomaggal rendelkezel, akkor a vevői számlafiókban éred el a számlát, #profi csomag esetén a fiókba történő bejelentkezés után a Számla - Bejövő számláim menüpontba.

 

❓ Utalást választottam, de mégis kártyával szeretnék fizetni. Tudom módosítani a fizetés módját?

Amennyiben átutalásos fizetést választottál és mégis bankkártyával fizetnél, akkor fiókod Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontjában választhatsz másik fizetési módot, a "Nyitott fizetési kötelezettségek" részen, a "Hogyan fizethetek?" gombra kattintva.

szamla-az-elofizetesemrol-01

A kifizetésre váró díjbekérők  a fenti képen is látható "Nyitott fizetési kötelezettségek" részen megtekinthetőek a Beállítások/Szolgáltatáscsomagom oldalon.