Automatikus értesítések

Számlaértesítő és fizetési emlékeztető

Számláidról küldhetsz értesítőt és lejárat előtt emlékeztetőt is, hogy a számla ellenértékéhez mielőbb hozzájuthass.

👉 Számlakészítés után azonnali értesítő küldés

A számla elkészítése után válaszd az "Elküldöm e-mailben" lehetőséget, ekkor átirányítunk az értesítő küldő felületre.

szamlaertesito-es-fizetesi-emlekezteto-01-1

Tölts ki partnered e-mail címét, esetleg módosíts a rendszerben megtalálható alapértelmezett értesítő szövegen is, hogy egyedibbé tehesd azt.

szamlaertesito-es-fizetesi-emlekezteto-02
👉 Számlaértesítő küldése utólag

A számlaértesítőt később is elküldheted, melyhez a Számla - Kimenő számláim oldalon tudod kikeresni a kérdéses számlát. Nyisd le a számla sorát, majd kattints az "E-mail értesítők és felszólítások" linkre, ekkor a fent is látható értesítő küldési felületre navigálunk.

szamlaertesito-es-fizetesi-emlekezteto-03

👉 Emlékeztető küldés a fizetési határidő előtt

Ha közeleg a fizetési határidő, azonban partnered még nem rendezte a számla ellenértékét, akkor rendelkezésedre áll a fizetési emlékeztető küldésének lehetősége.

Amennyiben egy számláról már küldtél számlaértesítőt, akkor az újabb értesítés alkalmával a rendszer automatikusan a fizetési emlékeztető küldését ajánlja fel, melyhez egy újabb alapértelmezett szövegezést ajánl fel.

szamlaertesito-es-fizetesi-emlekezteto-04

💡Értesítők testreszabása

  • Az értesítőkben dinamikus szövegezésű mezőket helyezhetsz el és a szöveg formázására is lehetőség nyílik, így igazán egyedi értesítőt küldhetsz partnerednek.
    E-mail értesítők formázása

 

Lejárt a fizetési határidő, és a számlád még rendezetlen? Küldj fizetési felszólítást partnerednek. További információkért kattints ide!