Ajánlórendszer

Szeretném ajánlani a Számlázz.hu-t ismerősömnek/ügyfelemnek

Néhány kattintással elküldheted ajánlásodat partnerednek, melyet előfizetéssel honorálunk.

A Számlázz.hu ajánlórendszerének segítségével díjmentes előfizetői hónapokhoz juthatsz fiókodban.

Nem kell mást tenned, mint az ajánlórendszer segítségével ajánló e-mailt küldesz ismerőseidnek/partnereidnek. Amennyiben ezen keresztül regisztrálják be számlázási fiókjukat, a rendszer automatikusan jóváír számodra egy havi előfizetést.

Amennyiben előfizetéssel rendelkezel, akkor a saját előfizetésedet hosszabbítjuk meg egy hónappal, #free csomagosként pedig #profi csomagunk funkcióit próbálhatod ki ez alatt az egy hónap alatt.

❓Hogyan működik?

 

szamlazz-hu-ajanlasa-01


 • A Számlázz.hu-ban már szereplő összes vagy kiválasztott partnereknek rendszerünk elküldi az ajánló e-mailt, benne a regisztrációhoz szükséges hivatkozással.

szamlazz-hu-ajanlasa-02

 • A legegyszerűbb módszer: megadod azokat a címeket, ahova szeretnél ajánló e-mailt küldeni (egyszerre több email cím is megadható). Ezekre a címekre a Számlázz.hu rendszere levelet küld, benne a regisztrációhoz szükséges hivatkozással.

szamlazz-hu-ajanlasa-03

 • Megoszthatod ajánlásodat Facebook oldaladon is. Ez egy remek lehetőség, hiszen így minden ismerősöd értesül a lehetőségről, nem kell előre gondolkodni azon, vajon kit érdekelhet az ajánlat. A regisztráció közvetlenül a Facebook üzenetre kattintva indítható, rendszerünk érzékeli, hogy az új ügyfél kinek a meghívására érkezett.

szamlazz-hu-ajanlasa-04 

  • Van egy még gyorsabb módszer is: minden Számlázz.hu felhasználóhoz tartozik egy  egyedi azonosító hivatkozás (link) is. Ezt közvetlenül elküldheted bárkinek akár e-mailben, akár más módon – a lényeg, hogy rendszerünk tudja, aki a regisztrációt erre kattintva indítja el, az a Te meghívásodra érkezett hozzánk.

  szamlazz-hu-ajanlasa-04-1

  • Az ajánló képernyőn folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy kik regisztráltak eddig a Te ajánlásodra, tehát mely regisztrációk után írtunk jóvá újabb hónapokat.

  szamlazz-hu-ajanlasa-05

  Partnered regisztrált a neki küldött linken keresztül, azonban a díjmentes hónap jóváírása nem történt meg? Kattints ide a további teendőkért!