Felhasználó beállításai

Hogyan próbálhatom ki a Számlázz.hu-t anélkül, hogy előfizetnék?

A rendszert demó-, illetve teszt fiókkal is kipróbálhatod, mielőtt élesben is számlázni kezdenél.

Erre két lehetőséged is van, az egyik a demófiók, a másik pedig a tesztfiók. A demófiókról itt írtunk részletesen, a két lehetőség közti különbséget pedig itt olvashatod.


👉 Teszt üzem bekapcsolása

Regisztráció után a Vezérlőpulton jobb oldalt találod a Tesztüzem bekapcsolása gombot. Ez akkor működőképes megoldás, ha még nem számláztál. Az így bekapcsolt teszt állapothoz - amennyiben még #free csomagban vagy és nem fizettél elő egyik szolgáltatáscsomagunkra sem - automatikusan egy #profi csomag is tartozik, aminek a költségeit a tesztidőszak alatt mi álljuk, így nem szükséges a teszt időszak előtt előfizetned.

szamlazz-hu-kipobalasa-elofizetes-nelkul0-01

❗ Fontos!

Ha már számláztál a fiókban, vagy összekötötted fiókodat a NAV Online Számla rendszerével, akkor azt már nem lehetséges teszt üzembe kapcsolni!


Amennyiben már használtad számlázásra a fiókod vagy a hatóság rendszerével összekötötted azt kérjük, hogy hozz létre egy második fiókot magadnak ugyanazzal az adószámmal, mint az elsődleges fiókod, majd ezt az új fiókot tedd azonnal teszt állapotba. 

Új fiók létrehozásról bővebb információért kattints ide!


Tesztfiókkal kipróbálhatod a Számlázz.hu API-t, vagyis a Számla Agentet, tehát összekötheted webshopoddal, programoddal is a rendszert. A teszt kapcsolat kialakításáról bővebb információért kattints ide. A teszt állapotú fióknak vannak korlátai, erről itt olvashatsz.

👉 Teszt fiók élesítése
Ha korábban teszt állapotban volt a fiókod, akkor a "Tesztüzem vége" gombbal azt bármikor élesítheted. Ilyenkor töröljük az összes teszt bizonylatot, partnereket, cikkeket és a teszt időszakra díjmentesen biztosított #profi csomagot is.

Az élesítés és a NAV Online Számla rendszerével történő összekötés után azonnal használhatod a fiókodat valós bizonylatok kibocsátására!