Felhasználó beállításai

Számlázz.hu hírlevél beállítások

Feliratkozásra regisztrációkor van lehetőség. Utólag a felhasználói beállításokban lehet feliratkozni, a témaköröket pedig egy már kiküldött hírlevél aljáról kiindulva egyedileg lehet meghatározni.

Feliratkozásra először a regisztrációkor van lehetőség. Amennyiben ezt elmulasztottad, akkor utólag is feliratkozhatsz hírleveleinkre. Ehhez a számlázási fiók jobb felső sarkában kattints a nevedre, vagy lépj a Beállítások - Felhasználó beállításai menüpontba és a hírlevél beállításoknál aktiváld a feliratkozást. 

 

szamlazz.hu-herlevel-beallitasok-01


Az értesítési beállításoknál lehetőséged van módosítani azokat a témaköröket, amelyekkel kapcsolatban információt szeretnél kapni tőlünk. Ezt az értesítési beállítások oldalt bármelyik hírlevelünkből eléred, csak kattints az e-mail alján található Értesítési beállítások, leiratkozás linkre.


szamlazz.hu-herlevel-beallitasok-02

A következő oldalon bepipálhatod a számodra érdekes hírlevél csoportokat, vagy kipipálhatod azokat, amelyekről nem szeretnél értesítést kapni. Ha ezzel megvagy, csak mentsd el a beállításokat.

hirlevel-leiratkozas-3-1

Figyelem: az alábbi csatornákról való leiratkozást erősen nem ajánljuk, mert akkor sem az ügyfélszolgálat, sem a gépház nem tud üzenni neked a számlázási fiókoddal kapcsolatos fontos témákban:
- Ügyfélszolgálat egyéni megkeresések
- Ügyfélszolgálati kommunikáció
- Rendszerüzenetek