Fizetési kérelem

Számlázz.hu szolgáltatás díjának rendezése fizetési kérelem helyett másik fizetési móddal

Fizetési kérelem fogadására képes bankszámla esetén is elérhetőek egyéb fizetési módok a díj kifizetéséhez.

Amennyiben előfizetésed díjának rendezésekor az átutalásos fizetési módot választod, valamint a fiókban elmentett bankszámlaszámod fizetési kérelem fogadására alkalmas, akkor alapértelmezetten ezt a lehetőséget ajánljuk fel a díjrendezéshez.
A banki felületre belépve tudod ezt jóváhagyni vagy elutasítani, ha nem ilyen módon szeretnéd rendezni a díjat. Ezekről a lehetőségekről ide kattintva találsz további információt

👉 Így választhatsz másik fizetési módot


A fizetési kérelem helyett lehetőséged van bankkártyával, önállóan indított átutalással, vagy Paypal-on keresztül is rendezni a díjat.

Ehhez lépj be fiókod Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontjába, majd a Nyitott fizetési kötelezettségeknél kattints a "Hogyan fizethetek?" gombra.

szamlazzhu-szolgaltatas-dija-fizetesi-modok-01-1

A következő ablakban segítséget nyújtunk a fizetési kérelem elfogadásához, vagy választhatod a "Máshogy fizetek" lehetőséget, mellyel a további fizetési módokhoz irányítunk.

szamlazzhu-szolgaltatas-dija-fizetesi-modok-02

A fizetési módoknál eléred a bankkártyás fizetést vagy kattints a "mutasd az összes fizetési módot" linkre a további lehetőségekért.

szamlazzhu-szolgaltatas-dija-fizetesi-modok-03

A számodra megfelelő fizetési mód kiválasztása után kattints a lenti "Fizetek" lehetőségre.

Kártyás fizetéshez a rendszer átirányít a fizetési szolgáltató felületére, átutalásos fizetéskor pedig megjelenítjük számodra az utaláshoz szükséges adatokat, és e-mailben is elküldjük számodra.

Ne feledd pontosan megadni az utaláskor az összeget, bankszámlaszámot és a díjbekérőben található P- kezdetű azonosító számot, hogy befizetésedet minél gyorsabban fel tudjuk dolgozni.

szamlazzhu-szolgaltatas-dija-fizetesi-modok-04

 

Amennyiben bankod erre lehetőséget ad, akkor befizetésed beérkezése után visszavonjuk a korábban kiküldött fizetési kérelmet.