Online fizetési megoldások

Devizás számlák online fizetése

Forint alapú számláim online fizetése már lehetséges. Most azt szeretném, ha az EUR és USD alapú számláimat is online kifizethetnék vevőim. Mi a teendőm?


Az OTP SimplePay esetében az OTP Mobil Kft.-vel jelenleg fennálló HUF alapú szerződésedet kell kibővíteni a deviza alapú fizetési lehetőségekkel. Ennek menete a következő:

  1. Ha rendelkezel saját, deviza alapú bankszámlával, azt vedd fel meglévő számlázási fiókod adatai közé: kattints ide.
  2. Meglevő számlázási fiókod mellé regisztrálj egy új számlázási fiókot. Ez a fiók csak az OTP Mobil Kft.-vel kötött szerződés módosítását (kibővítését) szolgálja, valódi számlakibocsátás itt nem történik majd. A regisztráció során vállalkozásod adatait pontosan ugyanúgy add meg, ahogyan az az eredeti számlázási fiókodnál szerepel.
  3. Az új fióknál csak azt a bankszámlaszámot add meg, ahova a devizás számláid kifizetését várod majd. Ha ez saját, deviza alapú bankszámla, akkor azt add meg. Ha csak forint alapú bankszámlád van (és erre kéred a devizás kifizetéseket), akkor add meg azt.
  4. Az ingyenes (#free) csomagban regisztráld az új számlázási fiókot.
  5. Az új fiókon keresztül indíts el egy új online fizetési szerződést.
  6. Az online szerződés adatainál NE add meg a forint alapú bankszámlát. Csak a deviza alapú fizetésekhez adj meg bankszámlaadatokat.
  7. A tevékenységi kör megadásánál írd le, hogy korábbi fiókodnál már rendelkezel online fizetési szerződéssel, és ott megadtad a tevékenységi kör leírását. Írd meg továbbá, hogy jelen szerződéssel szeretnéd a már meglevő szerződésedet kibővíteni az EUR és/vagy USD alapú számlák kifizetésére.
  8. Ha a szerződés létrejött és a deviza alapú fizetést aktiválták az OTP Mobil Kft. szakemberei, törölheted az üres számlázási fiókod, melyről ide kattintva olvashatsz.

    Az OTP Mobil Kft. munkatársai néhány napon belül kibővítik már meglévő szerződésedet, és vevőid azonnal kifizethetik EUR és USD alapú számláidat is.

Vevőid továbbá kifizethetik számláidat online a BarionPayPal vagy a Teya (korábban Borgun) segítségével is. Online fizetési megoldásainkról itt olvashatsz!