Online fizetési megoldások

Devizás számlák online fizetése

Forint alapú számláim online fizetése már lehetséges. Most azt szeretném, ha az EUR és USD alapú számláimat is online kifizethetnék vevőim. Mi a teendőm?


Az OTP SimplePay esetében az OTP Mobil Kft.-vel jelenleg fennálló HUF alapú szerződésedet kell kibővíteni a deviza alapú fizetési lehetőségekkel. Ennek menete a következő:

  1. Ha rendelkezel saját, deviza alapú bankszámlával, azt vedd fel meglévő számlázási fiókod adatai közé: kattints ide.
  2. Meglevő számlázási fiókod mellé regisztrálj egy új számlázási fiókot. Ez a fiók csak az OTP Mobil Kft.-vel kötött szerződés módosítását (kibővítését) szolgálja, valódi számlakibocsátás itt nem történik majd. A regisztráció során vállalkozásod adatait pontosan ugyanúgy add meg, ahogyan az az eredeti számlázási fiókodnál szerepel.
  3. Az új fióknál csak azt a bankszámlaszámot add meg, ahova a devizás számláid kifizetését várod majd. Ha ez saját, deviza alapú bankszámla, akkor azt add meg. Ha csak forint alapú bankszámlád van (és erre kéred a devizás kifizetéseket), akkor add meg azt.
  4. Az ingyenes (#free) csomagban regisztráld az új számlázási fiókot.
  5. Az új fiókon keresztül indíts el egy új online fizetési szerződést.
  6. Az online szerződés adatainál NE add meg a forint alapú bankszámlát. Csak a deviza alapú fizetésekhez adj meg bankszámlaadatokat.
  7. A tevékenységi kör megadásánál írd le, hogy korábbi fiókodnál már rendelkezel online fizetési szerződéssel, és ott megadtad a tevékenységi kör leírását. Írd meg továbbá, hogy jelen szerződéssel szeretnéd a már meglevő szerződésedet kibővíteni az EUR és/vagy USD alapú számlák kifizetésére.
  8. Ha a szerződés létrejött és a deviza alapú fizetést aktiválták az OTP Mobil Kft. szakemberei, kérd üres számlázási fiókod törlését a kapcsolatfelvételi oldalon.

Az OTP Mobil Kft. munkatársai néhány napon belül kibővítik már meglévő szerződésedet, és vevőid azonnal kifizethetik EUR és USD alapú számláidat is.

Vevőid továbbá kifizethetik számláidat online a PayPal vagy a Borgun segítségével is. Online fizetési megoldásainkról itt olvashatsz!