Szolgáltatáscsomag módosítása

Hogyan választhatok jelenlegi szolgáltatáscsomagom helyett másikat?

Magasabb vagy alacsonyabb tudású szolgáltatáscsomagra is bármikor válthatsz.

👉 Magasabb tudású csomagra váltás

Meglévő előfizetői csomag esetén azonnal magasabb tudású szolgáltatáscsomagra tudsz váltani. 

Ezt a Beállítások / Szolgáltatáscsomagom menüpontra kattintva éred el, majd kattints a Módosítom az előfizetésem gombra, #free csomag esetén az Előfizetek gombra.

szolgaltatascsomag-modositas-1

VAGY:

A Vezérlőpulton a Szolgáltatáscsomag boxban a váltás megkezdéséhez kattints a Csomagom kezelése gombra, a következő oldalon pedig a Módosítom az előfizetésem gombra, majd válaszd ki a számodra megfelelő csomagot.

csomagkezeles

 

👉Előfizetés indítása #free csomagból

#free csomag esetén válaszd a szolgáltatáscsomag boxban, és a Beállítások - Szolgáltatáscsomagom oldalon is az Előfizetek opciót. 

csomagvaltas-free

 

 

Amennyiben kisebb díjköteles csomag lejárata előtt magasabb csomagra váltasz, akkor a váltás azonnali, a meglévő előfizetésedből fennmaradó időszak díját pedig levonjuk a megigényelt csomag fizetendő díjából!

 

👉 Alacsonyabb tudású csomagra váltás

Ha szolgáltatáscsomagodat
alacsonyabb tudásúra váltanád, akkor azt már most is beállíthatod szintén a Vezérlőpulton a szolgáltatáscsomag boxban, a Csomagom kezelése gombra kattintva, ami a Beállítások / Szolgáltatáscsomagom menüpontra irányít. Itt kattints a Módosítom az előfizetésem gombra, és válaszd ki a megfelelő csomagot. Fontos tudni, hogy az új előfizetésed csak a jelenlegi előfizetési időszakod lejártát követően fog érvénybe lépni. 

csomagkez-profi

 

Kisebb csomagra váltás esetén annak díját az igényléstől számított 7 napon belül szükséges kiegyenlíteni, nem annak érvénybelépésekor.