Banki integrációk, Autokassza

Tájékoztató az MBH Bank (korábban Budapest Bank, MKB Bank, Takarékbank) autokassza kapcsolat létrehozásához

Változás az autokassza kapcsolat folyamatában

Az MBH Bank elektronikus csatornáit 2023. október 3. után érintő változások miatt az MBH Bank autokassza kapcsolatok kiépítése eltérhet a korábbitól, attól függően, hogy a jogelőd banknál (Budapest Bank, MKB Bank, Takarékbank) vállalati, vagy - pl. adószámos magánszemélyek, illetve egyéni vállalkozók esetében - lakossági bankszámlával rendelkeztél.


Az MBH Bank tájékoztatása alapján a céljuk, hogy a korábbi három bank ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásokat a közeljövőben egységes lakossági, illetve vállalati platformon vonják össze, amelynek első lépéseként a korábbi Budapest Bank vállalati bankszámlával rendelkező ügyfelek lettek az korábbi MKB Bank elektronikus csatornájára terelve.

 

A változtatások nem egyidejűleg lépnek életbe, így jelen bejegyzésünket ennek megfelelően frissíteni fogjuk, illetve érintett ügyfeleinket tájékoztatjuk a fiókjukban elérhető személyes hírfolyamukban is.

ℹ️ Az MBH Bank ügyfeleként a fenti változások miatt jelenleg az alábbi autokassza összekapcsolási útmutatók alapján tudod bankszámládat összekötni a Számlázz.hu fiókoddal.

 

 

Korábbi Budapest Bank ügyfelek

mbh korábban mkb

Korábbi MKB Bank ügyfelek

mbh korábban takarékbank

Korábbi Takarékbank ügyfelek

 

💡Ha szeretnéd más banknál vezetett bankszámlával folytatni az autokasszázást, ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, mely bankokkal érhető el a szolgáltatás és az összekötéshez is találsz segítséget! 

 

integracio_banner_1200x314