Díjfizetés / díjtartozás / korlátozás

A "Szolgáltatáscsomagom" oldalon látható egyenlegem tartozást mutat. Hogyan tudom ezt az összeget kifizetni?

Ez a tartozás a fiókban kiállított e-számlák hitelesítési díjának együttes összegét jelzi. Az e-számlák díja szolgáltatáscsomagonként eltér (részletek itt), automatikus vagy tömeges számlázás esetén pedig csomagtól függetlenül 5 Ft+áfa/db fizetendő.


Az összeg kifizetésével kapcsolatban nincs teendőd. Amennyiben az összeg eléri a fiókodhoz beállított limitet (ez bruttó 3 000 Ft), a rendszer kérni fogja a tartozás kiegyenlítését.

A limit elérésekor tehát egy tájékoztató e-mailt küld rendszerünk arról, hogy esedékes a díj kifizetése. 7 napon belül lépj be fiókodba, és a Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontban válaszd ki, hogy milyen fizetési móddal szeretnéd kiegyenlíteni ezt a díjat. Utalásos fizetési mód esetén egy díjbekérőt küldünk, melyhez további 7 napos fizetési határidőt adunk meg.

Az aktuális egyenleg - ha nem éri el a 3 000 Ft-ot - kiszámlázásra kerül, ha éppen esedékessé válik a szolgáltatáscsomag hosszabbítása, vagy a hónap elején keletkező egyéb, külön díjas szolgáltatási díj (Számla Agent, Tömeges számlagenerálás).