Számlázási fiók kezdő beállításai, első lépések

Tevékenységi kör megadása a Számlázz.hu-ban

A Számlázz.hu-s fiók beállításaiban megadható a vállalkozás tevékenységi köre, így a rendszerben elérhető lehetőségeket személyreszabottabban tudod majd kihasználni.

A fiókban megadott tevékenységi kör, a rendszer használata közben mutatott "viselkedésed", és szolgáltatáscsomagod alapján javasolni tudunk olyan funkciókat vagy szolgáltatásokat, melyekről úgy gondoljuk, hogy segítségedre lehetnek vagy időt spórolhatnak neked. 

Ezek tehát nem reklámok, hanem javaslatok arra vonatkozóan, hogyan tudod a számlázási fiókodban rejlő lehetőségeket (szolgáltatáscsomagodnak megfelelően) maximálisan kihasználni és vállalkozásod szolgálatába állítani. 

Tevékenységi köröd ismeretében arról is tudunk értesíteni, ha téged érintő változások történnek a szoftverben, vagy esetleg a jogszabályokban.

Hol lehet beállítani a tevékenységi kört?

Két felületen is megteheted ezt.

  1. Ha még nem állítottad be, akkor a Vezérlőpult jobb oldalán látni fogsz egy kis "Szakterületem boxot", amiben kiválaszthatod tevékenységi körödet.

szakterulet

  1. Vagy lépj a Beállítások - Fiók beállításai - Cégadatok/Vállalkozásom adatai menüpontba. A Szakterületem szekcióban válaszd ki azt, hogy mivel foglalkozol (mi a fő tevékenységi köre a vállalkozásodnak a gyakorlatban), majd a következő lenyíló menüben a választott terület részletesebb beállítására is lehetőséged van.

szakterulet2