Tömeges-, és csoportos műveletek

Választott év számlaadatainak lekérése

Hogyan tudom egy választott év számláinak adatait egyben letölteni a fiókból?

A számlázófiókodba belépve a Számla főmenüből válaszd ki a Kimenő számláim menüpontot. A keresőbe írd be a keresett év évszámát (pl. 2020), és kattints a Keresem gombra. Ezzel a szűréssel az adott évben kiállított összes számla meg fog jelenni. (Tehát alapvetően keltezés alapján hívja le a számlákat, de teljesítési dátum szerint is szűrhetsz, ezt a részletes keresőmezőkben tudod beállítani.)

Kiállított számláid mennyiségétől függően a táblázat menüjében beállíthatod, hány bizonylatot jelenítsen meg egyszerre (pl. 500 bizonylat egyszerre). 

kiallitott szamla kereses


Ezután a leválogatott számlák felett bal oldalt jelöld ki az összes számlát (mind) és a csoportos műveletek legördülő listából válaszd ki, hogy mit szeretnél csinálni velük. A számlák letöltése (zip) lehetőséggel egy tömörített fájlban kapod meg a számla pdf-eket, míg a pénzforgalom (Excel) lekéréssel egy xls fájlban kapod meg az adatokat. 

csoportos muvelet lenyilo

A számlázási fiókodban további lekérdezési listák is elérhetőek, amelyek segítségével számláid adataihoz könnyedén hozzájuthatsz. A lekérdezési listákról részletesebben blogunkon olvashatsz. 

Fontos! A lekérdezési listák és a csoportos műveletek is csak előfizetéses (#start, #digital, #profi) csomagokban érhetőek el, tehát #free csomagban csak a számla PDF-ek tölthetőek le egyenként.