Tömeges-, és csoportos műveletek

Választott év számlaadatainak lekérése

Hogyan tudom egy választott év számláinak adatait egyben letölteni a fiókból?

A számlázófiókodba belépve a SzámlaKimenő számláim menüpontban éred el kiállított számláidat.

A részletes kereső kelt dátumánál add meg a kezdeti és a vég dátumot az adott évre vonatkozóan és kattints a Keresem gombra. Ezzel a szűréssel az adott évben kiállított összes számla meg fog jelenni. 

Kiállított számláid mennyiségétől függően beállíthatod, hány bizonylatot jelenjen meg egyszerre (pl. 500 bizonylat egyszerre). 

valasztott-ev-szamlaadatainak-lekerese-01


Ezután a leválogatott számlák felett bal oldalt jelöld ki az összes számlát (mind) és a csoportos műveletek legördülő listából válaszd ki, hogy mit szeretnél csinálni velük. A számlák letöltése (zip) lehetőséggel egy tömörített fájlban kapod meg a számla PDF-eket, míg a pénzforgalom (Excel) lekéréssel egy xlsx fájlban kapod meg az adatokat. 

csoportos muvelet lenyilo

A számlázási fiókodban további lekérdezési listák is elérhetőek, amelyek segítségével számláid adataihoz könnyedén hozzájuthatsz. A lekérdezési listáinkról bővebb információt ide kattintva érsz el.

Fontos!
A lekérdezési listák és a csoportos műveletek is csak előfizetői (#start, #digital, #profi) csomagokban érhetőek el, tehát #free csomagban csak a számla PDF-ek tölthetőek le egyenként.