Szolgáltatáscsomag módosítása

Előfizetés módosítása alacsonyabb tudású szolgáltatáscsomagra

Kisebb csomagra váltani a meglévő szolgáltatáscsomag érvényességi ideje alatt van lehetőség.

Az előfizetés lejáratát megelőzően 3 nappal értesítést küldünk, hogy amennyiben elégedett vagy az éppen használt csomaggal, akkor ezen a ponton nincs teendőd.  Intézkedned akkor szükséges, ha  "lefelé" szeretnél módosítani, azonban ezt csak a kifizetett időszak lejárata előtt van lehetőséged megtenni.

 

valtas-alacsonyabb-szolgaltatascsomagra-001

A módosítási igényt a Beállítások - Szolgáltatáscsomagom menüpontban tudod jelezni, a Módosítom az előfizetésem gombra kattintva.

Amennyiben fiókodban elmentetted bankkártyádat és aktiváltad az ismétlődő fizetést is, akkor az újbóli, automatikus terheléshez való beleegyezéseként kezeljük ezt, ezért a szolgáltatáscsomag lejárata előtt nem küldünk külön értesítést.

Fontos! 
A kisebb csomag mindig az aktuális csomagod lejáratát követően lép életbe, azonban ennek díját nem az érvénybe lépésekor kell kifizetned, hanem az igényléskor bankkártyával, vagy utalásos fizetés esetén a kiküldött díjbekérőben meghatározott fizetési határidőig.Ha egyáltalán nem szeretnél előfizetni, és az ingyenes csomagot szeretnéd használni, akkor a lemondás lehetőségét kell keresd a szolgáltatáscsomagok beállításainál.

Lemondásra nincs lehetőség, ha:

  • a fiókban rendezetlen díjtartozás található
  • a fiókgazdán kívül, egy olvasási jogú könyvelőn kívül további felhasználó szerepel a fiókban vagy az olvasási jogú könyvelőnél magasabb jogosultságú a fiókgazda melletti felhasználó.

A felhasználókhoz kapcsolódó feltételnek az az oka, hogy a választott #free csomagban nem tudsz több felhasználót kezelni a fiókgazda mellett, csak egy olvasási jogú könyvelőt. A fiókot  alkalmassá kell tenni arra még a váltás előtt, hogy a #free csomag funkcióira gördülékenyen át tudjon váltani. A lemondás alkalmával átirányítunk a Vezérlőpult aljára, ahol plusz felhasználók hozzáférését meg tudd szüntetni vagy módosíthasd. 

Fontos, hogy amennyiben nem jelzel változtatási igényt, akkor a fenti képen látható levél első bekezdése alapján újabb értesítést fogsz kapni az automatikus hosszabbításról, a fiókban pedig fizetési kötelezettség keletkezik. Itt már nincs lehetőség csak magasabb tudású csomagot választani a meglévő helyett (amennyiben van magasabb).

 

A hosszabbításról szóló levél érkezésétől számított 7 napon belül lépj be, és egyenlítsd ki szolgáltatáscsomagod díját bankkártyával vagy válaszd az utalásos fizetést. Díjfizetés hiányában nincs lehetőségünk biztosítani a fiók elérését, ami azt jelenti, hogy korlátozza a rendszer a hozzáférésedet.

valtas-alacsonyabb-szolgaltatascsomagra-002
Az igénylés és a fizetési határidő között eltelt idő alatt rendszerünk minden nap emlékeztető levelet küld, hogy elkerülhesd a fizetési határidőn kívüli díjrendezést. 

Kérjük vedd figyelembe, hogy rendszerünk azt nem érzékeli, ha a banki felületen a fizetési határidő napjára átutalást rögzítettél, így az említett értesítők addig is érkezni fognak, amit egyedileg nincs lehetőségünk kikapcsolni.